Új Bernabeu, új Real Madrid

A nyáron nem sikerült leigazolni Kylian Mbappét, de a Real Madrid halad tovább. Nagy tervei vannak a klubnak. A stadionon és a csapatban is nagy változások lesznek, vagy már van, mert ugye a stadion már épül.


A Los Blancos koronájának az ékköve az új Estadio Santiago Bernabeu lesz. Amely még mindig nagy modern átalakuláson megy keresztül.

A csapaton belül is nagy változások történtek ugyanis távoztak a csapat rangidős tagjai: Ramos és Varane valamint érkezett Alaba és Camavinga.

Bár nem sikerült leigazolni Mbappét a makacs PSG-től, de Mbappe szerződése jövő nyáron lejár. Nem csak a Francia szupersztárt akarja a Real Madrid leigazolni hanem a Dortmund támadóját Haalandot és a Manchester United középpályását Pogbát is figyelik.

Szerződéshosszabbítások

A Real Madridnak több játékossal sikerült megegyezni és szerződést hosszabbítani. Lucas Vazquez (2024), Nacho (2023), Dani Carvajal (2025), Thibaut Courtois (2026), Karim Benzema (2023) és Fede Valverde (2027). Tehát több kulcsfontosságú játékosát is magához láncolta a Real. A nyolcadik akivel hosszabbítottak az Modric akivel 2022-ig állapodtak meg, de ha jól teljesít ezt meghosszabbíthatják még egy évvel.

Valószínű távozások

Akiknek a jövője nem olyan biztos a Real-ban az: Marcelo, Isco és Bale. Nekik 2022 júniusában lejár a szerződésük és valószínű, hogy sport és gazdasági okokból távoznak.


Forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

MÉDIAVÁLOGATOTT
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply