A Real Madrid B-terve Victor Osimhen

A La Gazzetta dello Sport információi szerint a Real Madrid is azon nagy európai klubok közé tartozik, akik figyelemmel kísérik a Napoli nigériai támadóját, Victor Osimhent.


A Blancók B-tervként tekintenek a nigériai csatárra, amennyiben mégsem sikerül leigazolni a nyáron Kylian Mbappét. Már évek óta tudni lehet, hogy a Real Madrid elsődleges célpontja Kylian Mbappé, és ez az elmúlt és a jövő nyáron sem lesz másképp. Az elmúlt átigazolási időszakban nem sikerült tárgyalóasztalhoz ülni a PSG vezetőivel, ezért a jelenlegi helyzet szerint úgy tűnik, hogy a francia játékos már januárban előszerződést ír alá a Real Madriddal.

A párizsi vezetők azonban nagyon igyekeznek rávenni a franciát a maradásra, ezért a Real Madridnak akár alternatívákat is kell keresnie, ezért esett a választás Osimhenre. 

Victor Osimhen jelenleg a Napoli játékosa és a most futó Serie A idényben az egyik legjobb játékos. A nigériai játékos hat mérkőzésen hat gólt szerzett ebben az idényben, amivel Európa legeredményesebb csatárai közé tartozik. A Napoli természetesen elégedett a játékos teljesítményével, ezért egész biztosan nem sajnálják azt a 70 millió eurót, amit 2020 nyarán fizettek érte a Lille csapatának.

Azonban gyorsan megváltozhatnak a dolgok, mert Osimhen számos európai klub radarján ott van – köztük a Real Madridén is. A Gazetta beszámolója szerint a listán van még a Chelsea, a Manchester United, a Manchester City és a PSG is.

A PSG Osimhent nézte ki magának Mbappé helyére, bár az AS információi szerint a franciák elsődleges célpontja erre a posztra inkább Erling Haaland. Osimhen a következő – nyári – átigazolási időszak egyik legnagyobb neve lesz. A Chelsea (illetve a Napoli) korábbi sztárja, Gianfranco Zola azon véleményen van, hogy a nigériai játékos hamarosan Romelu Lukaku „örököse” lesz.

Az olasz sajtó úgy tudja, hogy a Napoli hajlandó lenne eladni Osimhent, hogy más posztokon megerősítsék a csapatot. Persze ez akkor valósulhat meg, ha az érdeklődő klubok magasabb összeget ajánlanak érte, mint 70 millió euró.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJA

Leave a Reply