Luka Modrić: a végtelenségig és tovább

Még két-három évig szeretne játszani Madridban, innen szeretne visszavonulni. 


Az elmúlt esztendőben Luka Modrić aláírta egyéves szerződéshosszabbítását a klubbal, amely  2022. június 30-ig érvényes. A horvát játékmester azonban tovább szeretné erősíteni a Real Madridot, ezért még két-három évig egész biztosan maradni szeretne. Az immáron már 36 esztendős középpályás továbbra is kulcsszereplője a csapatnak, és hiába tűntek fel olyan fiatal tehetségek, mint Fede Valverde vagy Eduardo Camavinga – továbbra is vitathatatlanul a kezdőcsapat tagja, persze amennyiben rendelkezésre áll.

Modrić még nem mutatott formai visszaesést, mivel az elmúlt két szezonban sikerült fittnek maradnia egy rendkívül szigorú edzéstervnek köszönhetően, amit azért vállalt be, hogy továbbra is alkalmas legyen az élvonalbeli labdarúgásnak. Persze egy-két rossz meccs mindig becsúszik, de az melyik játékosnak nem.

A horvát zseni korábban számtalan alkalommal elmondta, hogy Madridból szeretne visszavonulni, a klub pedig teljes mértékben nyitott a szerződésének meghosszabbítására. Az elmúlt idényben összesen 48 mérkőzésen lépett pályára, ő volt Zinédine Zidane legtöbbet használt játékosa.

A Real Madrid teljes mértékben tiszteli a horvátot és a madridisták sincsenek más véleményen őt illetően. Modrić elsődleges célja, hogy Madridban maradjon és pályára léphessen a teljesen felújított Santiago Bernabéuban, ami 2022 végére készül el. Mindeközben a horvát válogatottal részt akar venni a 2022-es világbajnokságon, ezt követően pedig visszavonulni a nemzetközi futballtól.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply