Mbappe anyja beszél, de senki nem érti, mit is akar mondani

Tegnap megjelentek olyan nyilatkozatok, amiket Kylian Mbappe anyjának tulajdonít a nemzetközi sajtó. Nem egy jelent meg elferdítve, nem egy csak részletet ragadt ki, ezzel befolyásolva annak értelmét.

Ma hajnalban elolvastam a teljes nyilatkozatot, na de nem lettem okosabb én sem. Ugyanolyan burkolt és kétértelmű az egész, mintha ez az asszony politikus, de minimum ügyvéd lenne! Egyrészt elmondta, hogy a PSG és Kylian között tárgyalások folynak, mivel a klub újabb hosszabbítási ajánlatot tett elé.

Másrészt elmondja, hogy Mbappe minden álma mindig is az volt, hogy a PSG-ben és a Real Madridban játszon (?). Ugye a kettőben nem lehet, egyszerre nem. Aztán utal arra, hogy Mbappe majd a Real Madrid játékosa lesz. Miközben elmondja, hogy a szerződést elfogadták, már csak részleteket kell pontosítani, ugyanakkor azt is magyarázta, hogy egy év…

Ez a kedves asszony azt mondta, hogy végig ott voltak Kylian apjával és a játékos ügynökével együtt a tárgyalások alatt, de a fia dönt, hiszen felnőtt ember. Ó, te drága, akkor miért őrizgeted?! Talán kapsz egy új edénykészletet, vagy egy szuper porszívót, esetleg némi konyhapénzt (sicc!)?

Amennyiben Kylian Mbappe egy felnőtt, független ember, ahigy az anyja állítja, akkor miért is ül ott mindenki a tárgyalások alatt?! Amennyiben SEMMILYEN NYOMÁST NEM GYAKOROLNAK RÁ, miért őrizgetik? Felügyelte mindenki a megbeszélést, akinek érdeke fűződik hozzá, és sajnos azt kell hinnem, hogy az egyetlen pénzzel nem megvásárolható ez esetben csakis Kylian volt.

Az arabok tárgyalási techináki teljesen mások, más az észjárás, és nem fognak sose egyenesben, direktben, becsületben úgy tárgyalni, ahogyan azt Európában vagy akár Amerikában szokás. Nem riadnak vissza csúsztatásoktól, mint a nyáron, amikor vissza tartották azt az információt, hogy Mbappe kérte, hogy engedjék el, mert nem kíván hosszabbítani.

Miután nem tudták őt meggyőzni, hát mindenkit megkörnyékeztek és – gondolom – megvettek a környezetében. Ne felejtsük el, hogy öccse is a PSG utánpótlásban nevelkedik, a szülőket akár ez irányból is befolyásolni bírják.

A következő hetek, október 15-től jövő év januárig a legnehezebbek lesznek, amennyiben Mbappe most is ellen tud majd állni. Madrid tárt karokkal fogadja, amennyiben nem adja el a lelkét most.

Viszont ha alá írja a hosszabbítási szerződést, nem tudni, mennyi időre, milyen feltételekkel, de a Real Madrid ki is hátrálhat. Hiszen mindeddig a 200 millió eurós ajánlat volt az, amiről a PSG tudomást sem vett, mégis, hol a határ?!

Kiemelt kép: Facebook

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJASÉRÜLÉSEKVÁLOGATOTT
Élő közvetítésKiemeltVÁLOGATOTT

Leave a Reply