Haaland arra kérte Raiolát, hogy üsse nyélbe a Real Madridba történő igazolását!

A támadó az idény végén elhagyja a Borussia Dortmundot, és a Real Madrid készen áll őt leigazolni.

Az elmúlt néhány hónapban számos találgatás született Erling Haaland jövőjével kapcsolatban, de a dolgok most kezdenek végleg körvonalazódni. Az elmúlt két-három hétben a Dortmund vezérigazgatója, a Watzke és a német BILD megerősítette, hogy a Real Madrid a leg komolyabb érdeklődő Haaland leigazolása iránt.

75 millió eurós felmentési záradékát a Bayern vezérigazgatója, a legenda Oliver Kahn is megerősítette a Bildnek adott interjújában, amelyben megerősítette, hogy a Bayernnek is van pénze egy ekkora műveletre. Haaland iránti érdeklődésüket azonban utólag cáfolta a Bayern elnöke, aki megerősítette, hogy a bajorok csapatában már a világ legjobb csatára, Robert Lewandovski szerepel.

Mindkét manchesteri klub, a City és a Manchester United is Haalandért veesenyezne, és készek azonnal fizetni a felmentési záradékát. Rudy Galetti, a Sky Sports újságírója ma ismét megerősítette, hogy augusztus óta Haaland vágya a Real Madrid, és semmi sem változott a fejében. Azt mondta ügynökének, hogy fokozza a tárgyalásokat a Real Madriddal. A Paris Saint Germain ajánlatát is visszautasította, és most arra vár, hogy a Los Blancos hivatalos ajánlatát elfogadhassa.

Nagyon forró nyár várható a Bernabeuban, négy szerződéskötés folyamatban. Mbappe, a fő prioritás valószínűleg az év első napjaiban előzetes megállapodást köt a klubbal. A jelentések szerint Rüdiger szerződése a végső szakaszban van. Corentin Tolisso a Bayern Münchentől egy másik játékos, aki várhatóan ingyenes átigazolással érkezik a spanyol fővárosba.

Az említett műveletek közül Erling Haalandé lesz a legnehezebb. Mbappe, Rüdiger és Tolisso szabad igazolások lesznek a szezon végén, míg Haaland 75 millió eurós felmentési záradékkal rendelkezik.

Forrás és kép: realmadridupdates.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOKBAJNOKSÁGSzerződések
Általános

Leave a Reply