Rüdiger már Madridba telefonált

Antonio Rüdiger a Real Madrid egyik célpontja, aki jövőre Madridba érkezhet. A tárgyalások még nem kezdődtek el hivatalosan, de a játékos már arra kíváncsi, milyen az élet Madridban.

Az angol Telegraph írta meg, hogy nemrég Rüdiger felhívta két korábbi csapattársát, név szerint Eden Hazardot és Thibault Courtoist is. Az érdekelte, hogy milyen az élet Madridban, és persze a klubnál. A kíváncsiság természetes, hiszen nagy lesz a változás az eddigiekhez képest, minden tekintetben.

Tavaly nyáron Rüdiger beszélt egy másik leendő csapattársával is, méghozzá David Alabaval, igaz, akkor még azért, hogy Alabat Londonba csábítsa. Végül Alaba a Real Madridhoz szerződött, ahogy most minden jel szerint Rüdiger is ide tart.

Júliusban jár le majd a szerződése, így ingyenes átigazolásként érkezhet, a madridi klub mostani játékos igazolási politikájához igazodva. Hiszen a királyiak évek óta vagy dél-amerikai fiatal tehetségeket vesznek meg nagyon alacsony áron, vagy olyan magas színvonalú játékosokat hoznak Madridba, akiknek a szerződése lejárt, és ingyenes transzferként írhatnak alá.

Rüdiger 2017-ben érkezett Rómából Angliába, és Tuchel irányításával valódi minőségi középhátvéddé nőtte ki magát. Madridban pedig várják a pillanatot, amikor ajánlatot tehetnek neki, ez januárban jön el. Rüdiger az utolsó darabja annak a kirakónak, amivel Carlo Ancelotti Európa legjobb védelmét állíthatja össze a spanyol fővárosban.

Új stadion és új Galaktikusok épül, ahogy a sajtó egyre gyakrabban nevezi: Galaktikusok 2.0.

Az AS cikke nyomán, kép: worlfootball.net

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁltalánosEGYÉBÉrdekességek
ÁTIGAZOLÁSOKÉrdekességekKiemeltSzerződések

Leave a Reply