Hazard el akarja hagyni a Real Madridot

Egy belga újságíró írt először arról, hogy Eden Hazard döntött: lejárt az ideje Madridban. Ezt bizonyítja a Szuperkupa-döntőn mutatottt viselkedése is.


Eden Hazard napjai megvannak számlálva a klubnál. A belga játékos tagja volt annak a csapatnak, amely vasárnap magasba emelhette a spanyol Szuperkupát – mindazok ellenére, hogy egyetlen percet sem játszott a mérkőzésen. Sem itt, sem pedig a Barcelona elleni elődöntőben. Két és fél esztendő után a Real Madrid legújabb Galaktikusaként érkezett játékos nagy valószínűséggel utolsó címét nyerte habfehér mezben.

Távozni szeretne, erről pedig Sacha Tavolieri belga újságíró tett elsősorban jelentést. Tavolieri kifejtette, hogy folyamatos vita van a játékos és az orvosi stáb között, akik azt tanácsolták neki, hogy vesse magát újabb műtét alá – annak érdekében, hogy újra magára találjon. Ezzel és a több játékperccel potenciális vásárlókat is maga köré vonzana.

Hazard viselkedése a Szuperkupa-döntőben nem maradt szó nélkül. A Twittert eláraztották azon fotók, amelyeken a belga játékos szomorú és komoly arcot mutat. Nem ünnepelt a csapattal, egyetlen egyszer mosolygott – azt is kissé félénken. Mindemellett az érmet is kivette a nyakából, ami még sokatmondóbb.

2019-es érkezése óta sosem tudta megmutatni azt, amit a klub történelmének legdrágább igazolásától vártak. 115 millió eurót fizetett érte a klub. Az általános erőnléte és a sérülésekkel való küzdelme teljesen megpecsélte a sorsát, két és fél szezon alatt mindössze 59 tétmérkőzésen lépett pályára – ezek közül csupán öt teljes mérkőzést játszott le.

Ebben a szezonban 18 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a lehetséges 30-ból. Nyolcszor volt a kezdőcsapat tagja, 724 játékpercet tudhat magáénak. Ez 26,5%-os mutatót jelent, amivel a 17. helyen áll, mint Carlo Ancelotti legtöbbet használt játékosai.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÖSSZEFOGLALÓKSZUPERKUPA
ÁTIGAZOLÁSOK
Hazard inkább vár

Leave a Reply