Hazard inkább vár

A Real Madrid már most megnyitotta a kapukat Eden Hazard előtt, azonban a belga játékos nem szeretne távozni, legalábbis most nem.


Tegnap írtunk arról, hogy Eden Hazard el akarja hagyni a Real Madridot, mivel folyamatos vita van közte és az orvosi stáb között, emellett a klub sem marasztalja. A MARCA legfrissebb információi szerint a 31 esztendős játékos nem szeretne most januárban távozni, be akarja fejezni ezt a szezont, még akkoris, hogy Carlo Ancelotti sem számol vele.

Mint írtuk: Hazard ebben a szezonban 722 játékpercet töltött pályán – illetve ő Carlo mester csupán 17. leghasználtabb játékosa. Két gólpasszt adott, gólt nem szerzett ami rendkívül csalódás egy újabb szezonban. Nem lépett pályára a Szuperkupa elő- és döntőjében sem, mivel Vinícius elképesztő teljesítménye miatt nincs helye a baloldalon. Mindemellett Carlo Ancelotti sokkal jobban preferálja már Rodrygo és Marco Asensio párosát, de még Fede Valvere is előtte áll a sorban.

Távozni nem akar, de kérője sincs…

Mindennek tudatában Hazard nem szeretne távozni most. 2024-ig szóló szerződése van és tisztában van azzal, hogy a mostani távozása teljes felfordulást okozna családjának, akik számára az elsők. Nem akar most nagy változást, se nem szeretne tőlük elköltözni, még néhány hónapra sem. A klub hiába szeretné eladni őt, ő nem akar távozni, bár mondjuk udvarlók sincsenek.

Hazard a mai napig kapcsolatba van hozva a Chelsea-vel, bár ez nem igazán komoly lehetőség. Felmerült azon hír, hogy a Newcastle lehet a belga új otthona, azonban a Szarkák sem Hazard típusú játékost keresnek, hanem olyanokat akik mentőövet nyújtanak a PL-ből kiesés elől.

A Real Madrid szemszögéből nézve: a vezetőség elég nagy komolysággal megszeretne tőle válni, ugyanis a 2022/23-as szezonra hatalmas pluszt jelentene Hazard fizetése Kylian Mbappé és Erling Haaland szerződtetése kapcsán.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
COPA DEL REYÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply