A jövő sztárjai a Real Madrid radarján

Komoly tehetségek akiket a Real Madrid nagy figyelemmel kísér már egy ideje.


A Real Madrid a világ egyik legjobb és legnagyobb klubja, ennek köszönhetően pedig akármilyen játékost képesek a Santiago Bernabéuba hozni. Ez azt jelenti, hogyha egy tehetséges fiatal játékos utat tör magának a világfutballban, az rögtön szóba kerül a Real Madridnál. Csakúgy mint az elmúlt években Eduardo Camavinga és Vinícius személyében, úgy most is fiatal tehetségeket keres a klub.

Jude Bellingham az egyik legfelkapottabb játékos, aki már 17 évesen bekerült a Dortmund első csapatába és ebben a szezonban még tovább növelte ezt, egész pontosan alapembere lett a német csapatnak. Mindemellett debütált az angol válogatottban is és Gareth Southgate mindig számít rá.

Ryan Gravenberch már régóta az egyik legtehetségesebb játékos Európában, az Ajax középpályása egyre nagyobb nyomást gyakorol a holland bajnoságra teljesítményével. Mindezzel azt érte el, hogy felkerült a Real Madrid radarjára.

Florian Wirtz, akárcsak Bellingham, a Bundesligában játszót tinédzser, csak ő a Bayer Leverkusen csapatát erősíti. A támadó középpályás kulcsfontosságú játékosa a csapatnak, amely a harmadik helyet foglalja el a német élvonalban.

Ami a védekezést illeti, ott is van kiszemeltje a klubnak. Erre a posztra Wesley Fofanát nézte ki a vezetőség, a Leicester City játékosát. A francia tini azonban most sérült, így sok idő kell neki, hogy visszanyerje formáját Brendan Rodgers csapatában.

Végül ne feledkezzünk meg Endrickről sem, aki mindössze 15 esztendős. Endrick a Palmeiras utánpótlás csapatában játszik, de már debütált a brazil Serie A-ban. A rendkívül fiatal játékos 16 éves koráig nem írhat alá profi szerződést, de az egyik legnagyobb tehetségként tartják számon Dél-Amerikában.

18 esztendős koráig nem tud Európába utazni, ezért a Real Madridnak bőven van ideje, hogy megkösse azt a bizonyos szerződést, amennyiben akarja.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

COPA DEL REYSpanyol SzuperkupaVÁLOGATOTT
BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply