Se Casemiro, se Vinícius, se Militão, se Rodrygo, se Marcelo, se Valverde…?!

A brazil válogatott igényt tart a brazilokra, és Valverde is behívót kapott a válogatottól. Marcelo pedig három meccses eltiltást kapott az Elche elleni nyolcaddöntő során a bíró megsértése miatt.

Bajban leszünk, ha nem sikerül megállapodni. A Real Madrid sikertelenül tárgyalt a szövetséggel (RFEF) a következő Királykupa-mérkőzés időpontjának megváltoztatásáról, mivel Casemiro, Eder Militao, Vinicius Jr és Rodrygo Goes (brazil) és Fede Valverde is a válogatottal kell legyen. A dél-amerikai selejtezőre, amelyet február 2-án, a torna negyeddöntőivel azonos időpontban rendeznek. Ez egybeesik a dél-amerikai világbajnoksággal, az elődöntők a tervek szerint, már egy kétrészes mérkőzés, amely február 9-én kezdődik.

Mivel az RFEF nem tudja áthelyezni a naptárt, a Real Madrid megpróbál tárgyalni a Brazil Konföderációval (CBF) Casemiro, Militao, Vinicius és Rodrygo szabadon engedéséről a második dél-amerikai bajnoki mérkőzésre, mivel Brazília már kvalifikált a Világkupára. Uruguay azonban a következő két meccsen játszik a világbajnokságon való részvételért, így Valverde szabadon bocsátása lehetetlennek tűnik.

Brazília behívta négy Real Madrid játékosát jövő vasárnapra, így a klubnak 72 órája van arra, hogy megpróbáljon megegyezni, hogy a CBF beleegyezzen a játékosok elengedésébe . Ha nem sikerül megszerezni a négy játékost, a Madrid legalább Vinicius és Casemiro szabadon bocsátását kérheti, hogy San Mamésben lejátszhassák a kupát, Brazília 27-én, csütörtökön Ecuadorral, öt nappal később pedig Paraguayval játszik. A madridiak négy játékosa játszhattna az első meccsen, a másodikra ​​pedig szabadon engedhetik, ami lehetővé tenné számukra a Király-kupát.. De ezt a döntést jóvá kell hagynia a CBF-nek, amelynek a FIFA által elismert joga van Casemiróra, Militaóra, Viniciusra és Rodrygora. Más esetekben edzőjük, Tite fogékony volt ezekre a helyzetekre, és elősegítette a játékosok korai visszatérését vagy közvetlenül az elbocsátást. Ezúttal, ha nem tudja kiengedni mind a négyet, lehetséges, hogy Vinicius és Casemiro szabadon engedésével részben teljesíti Madrid kívánságát , de ez még nem dőlt el, annak ellenére, hogy Madrid kapcsolatai a CBF-fel „pompásak” „, Chamartín forrásai szerint.

Másik nagy érvágás a kapitányunk elvesztése. A Versenybizottság pénteken megerősítette a Real Madrid legrosszabb félelmét : a Marcelonak adott piros és Figueroa Vázquez játékvezetőnek tett kijelentés(„Nagyon rossz vagy”) három meccses szankcióba fog kerülni a brazilnak.

Forrás :AS, kiemelt kép :Marca

Talán ezek is érdekelhetnek:

COPA DEL REY
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply