A Manchester United Ancelottit (is) vinné a kispadra

A Real Madrid mesterének neve is felmerült a Vörös Ördögöknél, mint a csapat új vezetőedzője.


Carlo Ancelotti felkerült a Manchester Unnited edzőjelölt listájára. Az United jelenleg azon dolgozik, hogy új edzőt keressen a következő idényre, Ralf Rangnick pedig visszakerüljön a technikai pozícióba. Az angol alakulatnál három név merült fel edzőkérdésben, még pedig: Luis Enrique, Erik ten Hag és Mauricio Pochettino. Most pedig kiegészülve a Blancók olasz mesterével, Carlo Ancelottival.

Ancelottira jelenleg nagy nyomás helyezedik Madridban, miután a csapat 1-0-s vereséget szenvedett a PSG elleni BL-odavágón. A mérkőzést követően rögtön beindultak azok a pletykák, mi szerint a következő idényt már nem kezdi meg a kispadon. Az Unitedhoz való csatlakozása nem kizárt, ugyanis szoros kapcsolatot ápol Sir Alex Fergusonnal. Egy másik tényező lehet a Cristiano Ronaldóval való kiváló kapcsolata, a 2014-es közös BL-győzelem után.

Egy másik érdekesség, hogy a Real Madrid kispadjára mindeközben Maurici Pochettinót pletykálják. Természetesen a PSG ezt tagadja, mi szerint nem gondolkodnak edzőváltásban – azonban ezt maga az argentin tréner nyilatkozta, hogy hajlandó a Ligue 1-ből való váltásra.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOKÉrdekességekKiemeltNYILATKOZATOKSzerződések
BAJNOKOK LIGÁJABAJNOKSÁGSZUPERLIGA

Leave a Reply