A PSG 100 milliós ajánlatokkal bombázza Mbappét, de ő a Real Madrid játékosa lesz

 A PSG kétségbeesetten bombázza különféle ajánlatokkal, mindeközben a Real Madrid nyugodtan várja a nyarat. Összefoglaló a francia játékos ügyéről, ami ezen a héten történt.


Többször írtunk már a napokban Mbappé helyzetéről, miszerint a Paris-Saint Germain hatalmas erőfeszítéseket tesz a megtartására. Mindezek ellenére Mbappéval kapcsolatban semmi sem változott. A nyomás ugyan napról napra nő, azonban a játékos elkötelezettsége nem változott. A Real Madrid várja őt, mindezt békésen és tudatában annak, hogy a döntés már megszületett.

Mauricio Pochettino tisztában van azzal, hogy nincs még egy olyan játékos a csapatában, mint ő. Csapattársai is tudják, hogy a francia világbajnok úton van a Real Madridhoz, azonban ő profizmusával és klubhűségével továbbra is a hátán viszi a csapatot. Mbappé már egy éve folyamatosan elutasítja a PSG ajánlatait, millió eurókat utasított és utasít vissza a Katar által támogatott klubtól. A PSG vezetősége egyáltalán nem tud megbarátkozni azzal a gondolattal, hogy elveszítik legjobb játékosukat – öt évvel azután, hogy megnyerték az érte vívott csatát. Nem akarják elfogadni a vereséget, kétségbeesetten bombázzák újabb és újabb ajánlatokkal, azonban a francia játékos nem hajlandó igent mondani.

A PSG őrült összeggel akarja magához láncolni – még mindig

Az AS legfrissebb információi szerint Mbappé szülei – akik a csatár ügyeit intézik – a héten kaptak új ajánlatot. Ez az ajánlat egy hároméves szerződés, szezononként 50-53 millió eurós fizetéssel – adózás után. Emellé társulna egy hatalmas összegű amolyan „hűségbónusz” ami nettó 100 millió euró pluszt jelent a játékos számára. Az új kontraktus tartalmaz egy olyan záradékot is, amely lehetővé teszi Mbappé számára azt, hogy utolsó évében szabadon tárgyaljon más klubokkal egy esetleges távozás esetén.

A PSG emellett garantálja azt, hogy a 2024-es olimpián részt vevő francia válogatottba engedi, ami a legfontosabb célja a franciának.

Mbappé édesanyja hajlandó lenne a közös folytatásra

Mbappé édesanyja, Fayza Lamari a legfogékonyabb arra, hogy meggyőzze fiát a maradásról. Lamari a Real Madrid utáni BL-mérkőzés után leült és tárgyalt Nasser Al-Khelaifival, ő hajlandó lenne egy rövid, kétéves kontraktus elfogadására – azonban Mbappé továbbra is eltökélt, nyáron Madridba szeretne szerződni.

A helyzet olyannyira komoly, hogy amikor a madridisták Mbappé szerződtetését követelik Florentino Péreztől és a klub vezetőségi tagjaitól, ők csak annyit mondanak rá, hogy: minden kontroll alatt. A Madrid álláspontja az, hogy a francia játékos szerződtetése most, vagy soha.

A mai napig szólnak arról hírek, hogy a francia mégis a maradás mellett dönt – legutóbb is ez történt, amikor Mbappé beérte Zlatan Ibrahimovicsot a PSG örök góllövőlistáján, ekkor úgy nyilatkozott, hogy majd eldönti a jövő, hogy megtudja-e előzni az első helyen álló Edinson Cavanit is. Mindezenáltal madridi források azt jelezték, hogy ez a normális, hisz nem ismerheti el a távozását már most. Mondta amit mondania kellett, de nyugodtan kell maradnia mindenkinek.

Fontos tudni még, hogy a Real Madrid elleni BL-visszavágó nem befolyásolja a játékos döntését. Erről ő maga nyilatkozott korábban, miszerint a döntése nem ezen múlik. Tervei tehát továbbra sem változtak, nyáron a Real Madrid játékosa lesz – függetlenül attól, hogy a PSG milyen új és őrült ajánlatokkal bombázza.


forrás: AS, MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
Mi lesz Isco sorsa?
ÁTIGAZOLÁSOKÉrdekességekKiemeltNYILATKOZATOKSzerződések

Leave a Reply