Hazard nem könnyíti meg a klub dolgát, maradni szeretne

Eden Hazard szeretné kitölteni 2024-ig szóló szerződését, miközben a klubnak teljesen más álláspontja van: ezen a nyáron megszeretnének tőle válni.


A klub hasonlóan próbálkozott tavaly nyáron és most januárban is, azonban a belga játékos mindkét alkalommal elutasította a távozási lehetőséget.

Hazard elégedetlen madridi helyzetével. Egy ideje elkezdett keményebben dolgozni, rendszeresen jár edzőterembe és otthoni edzéseket is végez, azonban ezek stratégiai okokból nem váltak be. Először is a 31 esztendős játékos 877 percett játszott ebben a szezonban, ami különösen nehéz egy olyan játékos számára, akinek sokkal több játékidőre van szüksége, hogy visszanyerje teljes erőnlétét. Állítja ezt Roberto Martínez, a belga válogatott szövetségi kapitánya.

Másodszor: amikor játszott, rendre gyenge teljesítményt nyújtott. Ebben az idényben minden sorozatot figyelembe véve egyetlen gólja és két gólpassza van. Mindezek ellenére eltökélt szándéka, hogy Madridban maradjon mivel elsődleges célja családja jólétének biztosítása. Teljesen elégedett a madridi élettel, felesége pedig nemrég szült egy kisfiút, ami miatt még inkább nem szeretne változtatni helyzetén.

Nincs ajánlat érte

Nem meglepő, hogy semmiféle érdeklődés nincs iránta. A Chelsea esélyes lett volna a visszavásárlására, azonban az angol klub anyagi helyzete miatt ez kudarcba fulladt. A Real Madridnál attól tartanak, hogy Hazard Bale 2.0 lesz. Érdemes megjegyezni, hogy a belga szélső jelenleg nettó 15 millió eurót keres Madridban.

Mindent összevetve tehát még két év van hátra Hazard szerződéséből, annak ellenére, hogy a klub végleges eladásról gondolkozik, de szóba jöhet kölcsönszerződés is. A katari világbajnokság szempontjából mindenképp tökéletesen jönne neki a váltás, hogy újra magára találjon.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

MÉDIAVÁLOGATOTT

Leave a Reply