60 millió euró Tchouameniért jó üzlet

Drágának tűnhet, de a Real Madridnak nagy szüksége van a középpálya megerősítésére.


A Real Madrid listájára felkerült Aurélien Tchouameni, a Monaco 22 esztendős védekező középpályása. A kérdés most az, hogy a Blancók kifizetik-e érte a 60 millió eurót. Hogy ez az összeg sok, avagy sem, az a klub igényeitől függ – azonban az nyilvánvaló, hogy a csapatnak hosszú ideje nincs olyan játékosa, aki helyettesíteni tudná Casemirót.

A Real Madridnak nem szabad haboznia Tchouamenivel. Az összes játékosmegfigyelő szerint ő az a tökéletes játékos, aki megfelel a Blancók igényeinek és a középpálya felfrissülne vele, Eduardo Camavingával és Federico Valverdével. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen lenne, és ez az állapot már régóta fennáll.

A francia játékos számos feladatot el tud látni, köztük Casemiro mélyebb játékával – de már bizonyította azt is, hogy jobban érzi magát feljebb. A monacói játékos első válogatottbeli gólját is megszerezte Elefántcsontpart ellen, és azt senki sem vonja kétségbe, hogy kiérdemelte helyét Dider Deschamps csapatában. A 60 millió eurós átigazolási díj sok, de Tchouameni megéri.

Az köztudott, hogy a Real Madrid nyári terve a két gigász, Kylian Mbappé és Erling Haaland megszerzése, de nagy hiba lenne kihagyni Tchouamenit.

Példa erre a Paris Saint-Germain. Irigylésre méltó támadósorral rendelkeznek, de amint az már bebizonyosodott, önmagában ezzel semmire nem mennek. Nem lenne meglepő, hogy ők is beszállnának a francia játékosért vívott harcba, bár ők előrehaladott tárgyalásokat folytatnak Paul Pogbával.

Aztán ott van a Chelsea is, aki szintén élénk érdeklődő. A Real Madrid jó helyzetben van a legutóbbi monacói látogatása után, azonban Florentino Péreznek nem kell haboznia, hisz bármelyik klub kifizetné Tchouamenitért azt a 60 millió eurót.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

MÉDIAVÁLOGATOTT
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply