Marcelo folytatni akarja.. Madridban!

A brazil veterán aktuális szerződése az idény végén, egész pontosan június 30-án lejár.


Marcelo továbbra is a pályán képzeli el jövőjét, és nem más klubban, hanem a Real Madridban. A brazil szerződése az idény végével lejár, immáron hónapok óta téma a jövője. Azonban úgy tűnik, hogy Marcelo Madridban töltött hosszú karrierje véget ér. A Real Madrid veteránja ma ünnepli 34. születésnapját, azonban még mindi úgy érzi, hogy megvan a fizikai ereje és képessége ahhoz, hogy Madridban játsszon.

Ebben az idényben 17 mérkőzésen jutott szóhoz és különösen figyelemre méltó a Chelsea elleni teljesítménye, már ami a hosszabbítást illeti. A brazil pályára lépése után megsérült, de ő így is – izomsérüléssel – folytatta a mérkőzést.

Egyelőre nincsenek tárgyalások

A Real Madrid vezetősége megvárja a szezon végét, mielőtt bármilyen végső döntést hoznának. Bár az igaz, hogy Luka Modric szerződése egész biztosan megújul további egy évvel, de Marcelo esetében ez nem igaz, ugyanis a vezetőség nem közölte vele hosszabbítási szándékát.

Isco és Gareth Bale a másik játékos, akiknek szintén június 30-án jár le a szerződésük. Ők ketten szintén tudják, hogy jövőjük nem Madridban lesz.

Jövője a levegőben

Marcelo kérőiből nincs és nem is volt hiány, de a brazilnak eltökélt szándéka, hogy a Real Madridnál maradjon. Még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy továbbra is csak epizódszerep jut neki. Helyzete egész biztosan nem változna meg, ugyanis Ferland Mendy teljesen átvette a helyét, emellett már Nacho is előtte van a sorban. Ha mindez nem lenne elég, David Alaba is képes ezen a poszton játszani, tehát Marcelónak rendkívül kevés játékperc jutna.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply