Ancelotti: Nincs itt az ideje az átigazolásokról beszélni

A Real Madrid holnap a Levante csapatát fogadja a spanyol bajnokság 36. fordulójában, a mérkőzés előtt Carlo Ancelotti így nyilatkozott.


MÉRKŐZÉS ADATLAP:

(36. forduló)
Real Madrid
Levante
6 - 0
VÉGEREDMÉNY

„Jól kell játszanunk ezen a mérkőzésen. Fenn kell tartanunk a formánkat és meg kell nyernünk a meccset. A héten a Levante elleni mérkőzésre való felkészüléssel töltöttük az időt. Akik nem játszottak az Atlético ellen, azok most fognak játszani. Vasárnap szintén lesz még egy meccsünk, nem készülünk még a BL-döntőre. Igyekszünk visszanyerni játékosaink erőnlétét, formáját, hogy játszhassanak a Betis ellen is.”

Courtois és Benzema visszatérése

„Nem ez a megfelelő pillanat az átigazolásokról beszélni. Szeretnék a holnapi meccsről beszélni. Olyan játékosok, mint Courtois és Benzema – akik nem játszottak az Atlético ellen – most játszani fognak, erre a meccsre koncentrálunk. Nem a mi dolgunk az átigazolásokról beszélni.”

Vini Jr.

„Vini jól játszik a bal szélen, nagyon jól teljesít. Fejlődnie kell még a labda nélküli játékban, illetve jobban ki kell használnia a sebességét, nem csak egy az egyben.”

Pintus munkája

„Antonio egy csúcsprofi és az egyik legjobb, akivel valaha együtt dolgoztam. „Nagyon sok tapasztalata van abban, hogy hogyan kell készülni az ilyen mérkőzésekre. A fizikai munkát kombináljuk a technikai és taktikai munkával. Barátok vagyunk, nagyon alázatos és kiváló szakember. A játékosok is bíznak benne.”

„Ha elveszítjük a versenyképességünket, akkor a Bajnokok Ligájában sem fogunk jól játszani. Kezelnünk kell a játékosok fáradtságát és ki kell használnunk azt az időt, ami rendelkezésünkre áll, hogy 100%-ban fittek legyenek. Változtattam a csapaton az Atlético elleni mérkőzéshez képest. Eddig mindig arról beszélt mindenki, hogy az edző nem rotál, most amikor változtatok, nem elégedett senki. Itt az ideje, hogy mindenki lehetőséghez jusson, hogy a legjobb formában legyünk május 28-ra.”

Alessio Lisci

„Amióta Alessio a Levantéhez érkezett, sokat fejlődtek. Sok pontot gyűjtöttek, van karakterük és nagyon bátran állnak a mérkőzésekhez.”

Rodrygo

„Idő kérdése az ő esete. Nagyon tehetséges, intelligens és alázatos játékos, aki egyre jobb lesz. Nagyon fontos meccseken változtatta meg a játékot. Várnia kell egy kicsit, nem tudom mennyit. Szerencsés vagyok, hogy van egy olyan játékosom, mint Ő.”

A bajnokság

„Fantasztikus bajnoki idényünk volt. Megérdemeltük az eredményt is, mivel meggyőzőbbek és hatékonyabbak voltunk, mint ellenfeleink. Jól kezdtük a szezont és csak két nehezebb időszakunk volt. Mindvégig versenyképesek voltunk, keményen küzdöttünk, tehát senki nem mondhatja, hogy nem érdemeltük meg a bajnoki címet. Ebben a bajnokságban nincs „ha” és „de”.”

A szurkolók

„Senki nem gondolta volna, hogy a Real Madrid ott lesz a Bajnokok Ligája döntőjében. De ott vagyunk, ez tény, ez pedig elvárásokat kíván a szurkolókban.”

Liverpool

„Nagyon sokat tudok a Liverpoolról, sokszor találkoztunk már velük. Tisztában vannak azzal is, hogy én hogyan fogom megközelíteni ezt a mérkőzést. Jól fel fogunk készülni, a lehet legnyugodtabban.”

Nyári átigazolások

„Nem szeretek erről beszélni. Haaland egy top játékos, a City pedig egy nagyszerű klub. Elégedett vagyok a csapatommal, akik egy újabb BL-döntőbe juttattak. Lesz idő erről beszélni később. Nem akarok erről beszélni. Az a célom, hogy jól zárjuk a szezont, aztán jön a döntő.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÉrdekességekTudtad-e?
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply