Isten Hozott a Real Madrid Virtual World -ben!

A Real Madrid az első klub, amely külön csevegő platformot hoz létre a szurkolónak. Nem is akármilyent, sorolom a részleteket.

Először is a legfontosabb: az alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból.

Ha ez sikerült, akkor így néz ki az ikon, klasszikus RM címer:

Amint megnyitjuk az alkalmazást, ki lehet választani az alap beállításokat, mint szín,billentyűzet (van speciálisan Real Madrid ceyboard) ,letölthetők matricák is. Még nem nagy a választék, de egyediek:

A platform legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy a fejlesztők úgy alkották meg az appot, hogy az automatikus fordítóval teszi egyszerűvé a csevegést. Nem kell se cseh se arab se indonéz nyelven meg tanulnunk vagy folyton a fordító oldalakat keresni, egyszerűen beszélgetünk.

A platformon létre hoznak majd virtuális körsétát a Bernabeu stadionban és Valdebebsasban is, és csevegéshez mindenki a sajàt avataràt is meg tudja kreálni. Egyidejűleg elérhető lesz a bolygó összes madridistája, és exkluzív nyeremények ösztönzik majd a drukkereket az aktivitásra.

Az alkalmazás még fejlesztés alatt van. Nem összetévesztendő a Real Madrid App-al, ami már régóta szolgálja a fehér drukkereket, és nem összetévesztendő a Real Madrid ceyboard-al, ami szintén viszonylag új ,az előbbi két alkalmazás külön,önállóan is telepíthető.

A Real Madrid alkalmazások használatával mobilunkat teljesen a klubhoz formálhatjuk, azonnal elérhető minden hír, minden szurkoló, meccs naptár és információ, valamint a Real Madrid store, és belépőjegyet is vásárolhatunk a mérkőzésekre, stadiontúrára, múzeumba.

Az alkalmazás még ugyan fejlesztés alatt van, de érdemes lesz rendszeresen megnyitni, mert a fejlesztő Astosch Technology folyamatosan bővíti majd a funkciókat. Az app ingyensen letölthető az Apple, a Google és a Huawei mobiljaira egyaránt.

Ez a cikk már a Real Madrid billentyűzet segítségével íródott. Nem rossz, de szokni kell.

Forrás és kép: Marca

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
BAJNOKSÁGNYILATKOZATOK

Leave a Reply