Ceballos és Asensio jövője továbbra is kétséges

Mindkét játékos ugyanabban a helyzetben van.


A Real Madrid játékosai, azonban szerződésük 2023-ban lejár. A legújabb információk szerint egyikük asztalára sem került hosszabbítási ajánlat, de az egyértelmű számukra, hogy nem igazán számol velük Carlo Ancelotti. Mindketten hozzájárultak a csapat idei kiváló teljesítményéhez. Előbbi gólokat lőtt és a védekezésben is remekelt, utóbbi pedig sérülésből visszatérve csodásan teljesített.

Asensio – akinek ügynöke immáron Jorge Mendes – Rodrygo mögé került abban a bizonyos sorban, Kylian Mbapp érkezése miatt pedig teljesen elveszetté válhat. Asensio 30 tétmérkőzésen 10 gólt szerzett az idei szezonban, ezzel pedig a csapat harmadik legjobb góllövője.

Ceballos – miután felépült bokasérülésébl – igazán jól teljesített, rendszeres játékperceket kapott. Ancelotti korábban azt mondta neki, hogy számít rá – azonban Kroos, Modric, Casemiro, Valverde és Camavinga jóval előtte állnak a sorban, tehát esélytelen a kezdőcsapatba való kerülése.

Az olasz mester örömmel számítana Ceballosra, mint a csapat egyik jó középpályása. A spanyolt jó játékosnak tartja aki mindig maximálisan dolgozik és nem panaszkodik a játékpercekre. A Manchester City elleni találkozón Ceba például úgy lépett pályára, hogy sérült volt. Ennek ellenére mindent beleadott a fájdalmak ellenére. Játszani szeretne és fontosnak érezni magát, ami nem könnyű, de nem is lehetetlen Madridban.

A vezetőség egy dologban biztos: akármelyikük is távozik jövőre (avagy most) az nem ingyen lesz. Korábbi beszámolók szerint Asensio kérői közé tartozik az AC Milan és a Juventus is, miközben Ceballost leginkább a Betis vinné – de jóval piaci értéke alatt. A Real Madrid legalább 16 millió eurót szeretne kapni érte, míg ez Asensio esetében 20 millió.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK
BAJNOKSÁGNYILATKOZATOK

Leave a Reply