Mi lesz most a Real Madriddal? 200 millió euró van a kasszában

Kylian Mbappé szerződéshosszabbítása a Paris Saint-Germainnel új forgatókönyvet hozott Madridba.


A Real Madrid jövendőbeli terve összeomlott, miután Kylian Mbappé hivatalosan is meghosszabbította szerződését a PSG-vel. A francia Galatikusként érkezett volna és a következő években a Blancók egyik legfontosabb játékosa lett volna, de végül nem lesz az.

A vezetőség most egy olyan projekt felépítésére törekszik, amely a friss bajnoki címmel indul és akár még a tizennegyedik Bajnokok Ligája trófeával. Ez egy jó alap, ráadásul a csapat olyan fiatal játékosokkal vág neki a jövőnek, mint Fede Valverde, Eduardo Camavinga, Vinícius vagy épp Rodrygo. A Mbappé-saga megrendítette a Real Madridot, ugyanakkor erős anyagi helyzetbe is került, mivel több, mint 200 millió euróval rendelkezik és a fizetési sapkával sincs probléma.

A Real Madrid azon véleményen van, hogy semmit nem kell elkapkodni, de most igenis megmutathatják pénzügyi erősségüket.

Kit szerződtethet a klub Mbappé helyett?

Antonio Rüdiger érkezése már hivatalos, azonban a Real Madridnak bőven van még dolga erősítés szempontjából. A spanyol válogatott két balhátvédje, José Gayá és Marcos Alonso is elérhető a piacon, a másik név pedig Aurelién Tchouaméni. A klub most már abban a helyzetben van, hogy felveheti a versenyt a különböző PL-klubokkal akik szintén szeretnék a francia játékost.

Végül nem valósult meg az Mbappé-Benzema duó a támadósorban, de a klub azon van, hogy egy erős képességű játékost keressen helyette. Nem könnyű, hisz Erling Haaland sem érkezett. A másik két szóba jöhető játékos Robert Lewandowski és Harry Kane, azonban őket nem egyszerű összeilleszteni Benzemával. Mindemellett előbbi már félig a Barcelona játékosa. A megoldást azok a játékosok jelenthetik, akik még nem sztárok de nagyonis abba az irányba tartanak. Ilyen Rafael Leao és Darwin Nunez.

A 7-es számú mez Hazardé

Korábban kétség merült fel a 7-es mezszámmal kapcsolatban, hogy Mbappé érkezésekor megkapja. Nos, Carlo Ancelotti időközben megerősítette, hogy a belga szélső marad – és bár hátrébb van a sorban Vinícius és Rodrygo mögött, még megpróbálhatja karrierje megmentését, illetve Ancelotti is felépítheti, ahogyan tette azt Viníciusszal.

Sokan egyébként a jobbhátvéd posztra is írnak játékost, név szerint a Sportingban játszó Pedro Porrót. A portugál játékos nemrég került végleg Portugáliába, azonban a Manchester Citynek visszavásárlási joga van rá. Ami a támadósort illeti, korábban szóba jött Borja Mayoral vagy Raúl de Tomás visszahozása, mint Benzema cseréje, bár már erre is kicsi az esély. A klub egy jó képességekkel rendelkező támadót szeretne.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

TI ÍRTÁTOK
Más szemszög
BAJNOKOK LIGÁJA

Leave a Reply