Militao hosszabbított, Jovic távozik

Militao szerződés hosszabbítása kész, az elmúlt órákban pont és aláírás került a szerződésére. Mint az a Marca oldalán megjelent, Eder Militao hasonlóan Rodrygohoz és Viniciushoz, meghosszabbítja a szerződését a Real Madriddal. Az új szerződése 2028-ig szól neki is, és a kivásárlási ára szintén 1000 millió euró.

Eközben Luka Jovicot az olasz Fiorentina tárt karokkal várja – ingyen. Na nem ment el a Királyi Gárda vezetőinek az esze, a szerb ugyan most ingyenesen távozik, de a 2024-ig szóló megállapodás szerint a Real Madridnak 50%-os részesedése lesz akkor, ha a Fiorentina eladná, és az elővásárlási jogot is megtartja.

De a klub nem feledkezik meg a többi játékosáról sem. Mindenekelőtt Karim Benzema szerződését hosszabbítják meg, és amennyiben a kilencesünk elnyeri az Aranylabdát, ez az új szerződése a klub egyik alapszabálya alapján azonnal két évvel automatikusan hosszabbodik.

Megy a matekozás is, hiszen a klub még mindig nem találta meg a csere – és Benzema – utódlását megoldó új csatárját, így Erling Haaland szerződésére figyelnek. Ami alapján egy év múlva 200 milliót, két év múlva 175 milliót kellene fizetni érte a kivásárlási záradéka alapján.

De Valverde és Courtois is új szerződés ajánlatot fog hamarosan kapni, és a legjobb hír, hogy Andriy Lunin is hosszabbít. Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy több játéklehetőségre vágyik, ezért szeretne távozni. De miután gyermeke született, úgy döntött, marad, Madridban szeretné felnevelni, és noha édesapja a távozása mellett érvelt, mégis a maradás mellett döntött. Cserébe Carlo Ancelotti több játékpercet ígér neki a következő szezonban. Lucas Cañizares és Luis López lesz felváltva a madridi első keret csapat harmadik számú kapusa a következő szezonban.

A brazilok szerződései aláírva 2028-ig

Eközben Reinier kölcsön szerződése véglegesítve lett a Benficával, mivel a szabályozás miatt nem fér bele a Real Madrid keretébe, hiszen még mindig nem kapta meg Vinicius a spanyol útlevelét. De a portugál klub és a Real Madrid közötti megállapodás alapján a fiatal brazil végre olyan klubhoz kerül, ahol elegendő játékidőt kap. És még olyan hírek is érkeztek, hogy a Benficatól érkezhet Henrique Araujo, aki a portugáloknál már debütált a nagycsapatban. Nos, Araujo pedig középső támadó…

Reinier és Araujo

Marco Asensio és Dani Ceballos sorsa lóg a levegőben még mindig. Asenioval kapcsolatban az AC Milan érdeklődése a legkomolyabb, és valószínű, hogy a mallorcai is szívesen menne oda inkább, mint a PL-be. Ceballosért egyenlőre nem érkezett komoly érdeklődő.

Látható, hogy a nyári szünet alatt sem tétlenkedik a klubunk vezetése. Természetesen folyamatosan figyeljük az átigazolási híreket, és beszámolunk minden történésről.

Továbbá ezentúl egy új kategóriát is létre hozunk az oldalunkon, ami a magyar oldalakon talán hiánypótló lesz, és minden fontosabb eseményről beszámolunk, ami a Real Madrid Balonesco, azaz a kosárlabda csapat háza táján történik, reméljük, hogy szeretni fogjátok!

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOKNYILATKOZATOKSzerződésekVÁLOGATOTT
Sok sikert Bale!
ÉrdekességekREAL MADRID BALONESCOSzerződések

Leave a Reply