Loading Bellingham…

A Real Madrid folytatja a tárgyalásokat a Borussia Dortmunddal Bellingham leigazolása érdekében.

A Dortmund 115 milliós árat tűzött ki a játékosért, amit a királyiak elfogadhatónak tartanak, plusz a változók. A teljes igazolási költség a 150 milliót teszi ki.

A kérdés csupán az, hogy maga Bellingham mondja ki a végső szót a jövőjéről, vagy a környezete befolyásának engedelmeskedik?

A családtagjai jobban örülnének ha visszatérne Angliába noha az apja folytatott egyes források szerint megbeszélést már a madridi vezetőséggel. De a Premier Liga klubjai is tettek ajánlatot. A Liverpool ajánlatát valószínűleg sutba dobják, noha Klopp a csapat újáépítésének egyik oszlopaként tekint felé.

A Manchester City ajánlatát azonban anyagilag képtelenség felülmúlni. De a madridi vezetőség nem is kíván árharcba bocsátkozni.

Bíznak abban, hogy a klub által kínált fizetés, sportpojekt és maga Bellingham kívánsága elegendő lesz és a nyáron elhozhatják Madridba.

Maga Bellingham is a spanyol klubhoz jönne szívesen, a kérdés pedig egyszerű: a pénzt tartva fontosabbnak és a Haaland-i és Mbappe-i utat választja, vagy pedig Tchouameni és Camavinga példáját követve a szívére hallgat és habfehérben szeretne legenda lenni?

A Marca cikke nyomán, kiemelt kép szintén Marca.

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK
ÁTIGAZOLÁSOKNYILATKOZATOKSzerződésekVÁLOGATOTT

Leave a Reply