ANCELOTTI: „ÉLETEM VÉGÉIG A REAL MADRIDNÁL MARADNÉK”

Mesterünk nem hajlandó találgatásokba bocsátkozni a jövőjét illetően, de a brazilok kitartanak és reménykednek.

Carlo Ancelotti még mindig nagyon világos a jövőjét illetően, noha naponta jelennek meg nyilatkozatok, találgatások, víziók róla. Azonban eddig ő maga nem nyilatkozott hivatalosan a témában.

A Real Madrid edzője a szezon végén távozhat, és sok helyen számítanának rá, de a legtöbb hírverést a brazilok válogatottjának a kispadja tette közzé.

” A Real Madridnál akarok maradni . Boldog vagyok. Sokszor mondtam, hogy életem hátralévő részében a Real Madridnál maradok” – mondta most Ancelotti.

De bármennyit is beszélnek, vagy akár a brazil válogatott játékosai vagy a CBF (a brazilok futballszövetsége) elnöke beszél, semmi sem változott, és mindenki, aki megkereste és megkérdezte az edzőt, ugyanazt a választ kapta.

Sem Ancelotti nem kötelezte el magát a brazil válogatott mellett, és a madridi klub igazgatói sem döntöttek a csapat kispadjáról, azon túl, hogy a két felet 2024. június 30-ig köti a szerződés. Az, hogy Brazília Ancelottit akarja , nyilvános dolog, amit még Ednaldo Rodrigues , a CBF elnöke is elismert , akinek érdeklődését Kaká közvetítette a Real Madrid edzőjéhez.

A CBF jelenleg kész megvárni a klub döntését a kispad jövőjét illetően. Tökéletes forgatókönyv Ancelotti számára, aki a Real Madridnál szeretne maradni , de búcsú esetén az ötszörös világbajnok az idilli úti célja.

A szezon előrehaladtával az olasz tréner minden, a madridi klub jövőjéről szóló találkozón részt vesz. Semmilyen esetben sem kérte, hogy mindenáron folytassa a munkát. Az utolsó dolog, amit Ancelotti tenne, az lenne, hogy nyomást gyakoroljon a Real Madridra, hogy az hogyan alakítsa szerződése hátralévő évét.

Mindeközben a brazil szövetség elnöke, Ednaldo Rodrigues szavai szerint a Brazil Labdarúgó-szövetség azon törekvése, hogy Carlo Ancelottit edzőként szerződtesse, valóra válhat.

Tekintettel a Real Madriddal végzett kiváló munkájára , és arra, hogy a legjobbat hozta ki Vinicius Jr- ból , az olasz tréner a megfelelő edző arra, hogy a Selecaót vezesse a 2026-os világbajnokságon.

„Ancelottit egyöntetűen tisztelik a játékosok között. Nem csak Ronaldo Nazario vagy Vinicius Jr. , hanem mindenki, aki játszott nála. Nagyon csodálom, hogy őszinte, ahogyan dolgozik, és mennyire következetes a munkája.

„Nincs szüksége bemutatásra. Valóban egy csúcsedző, akinek számos eredménye van, és remélhetőleg még több is lehet.”- mondta Rodrigues.

Elmondta, hogy a brazil szövetség egyelőre nem vett fel hivatalos kapcsolatot Ancelottival vagy bármely más edzővel kapcsolatban, és április közepén kezdenek el beszélgetni a jelöltekkel azzal a céllal, hogy május végén bejelentsék új edzőjüket.

Rodrigues ötlete az, hogy a következő, júniusi válogatott szünet előtt elkészüljön az új technikai stáb, hogy az edző kiválaszthassa az általa használt játékosokat.

Forrás és kép Marca.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOKBAJNOKSÁGSzerződések
Loading Bellingham…
BAJNOKOK LIGÁJABAJNOKSÁGEl ClasicoNYILATKOZATOKSÉRÜLÉSEK
Alaba visszatért

Leave a Reply