Galatasaray – Real Madrid: Kulcsfontosságú mérkőzés

A csapat ma igen komoly mérkőzésen lép pályára, cél a rendkívül fontos három pont begyűjtése Isztambulban.


A Real Madrid visszatér a Bajnokok Ligájába. A csapat hat szezon elteltével tér vissza az Ali Sami Yen stadionba, ahol nem titok, hogy a győzni szeretnének, hisz a három pont nagyon fontos előrelépés lenne az A csoportban. „A BL-sorozatunk rosszul kezdődött, és a holnapi mérkőzést arra kell használnunk, hogy megmutassuk mire vagyunk képesek. Készen állunk, nagyszerű teljesítményt fogunk nyújtani, és tudom, hogy ez sikerülni is fog…” nyilatkozta a tegnapi sajtótájékoztatón Zidane.

A francia mester 21 játékost nevezett a találkozóra, köztük a sérülésből visszatérő Toni Kroost. A német középpályás jubilál, hisz ma 100. alkalommal lép pályára a BL-ben, ebből 58-szor a Real Madrid játékosaként.

A Real Madrid legutóbb mikor az Ali Sami Yen stadionban járt, 6-1-es győzelmet szerzett török ellenfelén.

A csapat immáron nyolcadjára találkozik a török klubbal Európa legrangosabb sorozatában, a mutatók pedig a Real Madridnak kedveznek: négy győzelem, illetve három vereség. A legutóbbi találkozásuk 6-1-es végeredményt hozott, a Real Madrid javára. A jelenlegi keretből Karim Benzema és Isco lépett pályára azon a meccsen.


Az ellenfél

A Real Madrid egy olyan Galatasarayjal néz szembe, akik teljes mértékben uralják a Törökországi sorozatokat. A török gárda idén már Török Szuperkupát nyert, emellett bajnokok, illetve kupagyőztesek is. Fatih Terim csapata remek állapotban fogadja Zidane fiait, ezt bizonyítja a pénteki 3-2-es győzelem a Sivassporral szemben. Ezzel egy három meccses, győzelem nélküli futamnak vetettek véget, a statisztikájuk pedig csak javult: 40 bajnoki mérkőzés veretlenül a Ali Sami Yen stadionban! (33 győzelem, 7 vereség)

A mérkőzést 21:00 órától élőben közvetíti az M4 Sport!


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJANYILATKOZATOK
BAJNOKOK LIGÁJA

Leave a Reply