Zidane: „Örökké a Real Madridban akarok lenni”

A Real Madrid holnap a Galatasaray ellen lép pályára a Bajnokok Ligája soron lévő csoportkörében, Zinedine Zidane pedig megtartotta az ilyenkor szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját.


„A Real Madrid mindig kő kemény teljesítményt nyújt az ilyen mérkőzéseken, és ezt is akarjuk látni holnap. A BL-sorozatunk rosszul kezdődött, és a holnapi mérkőzést arra kell használnunk, hogy megmutassuk mire vagyunk képesek. Készen állunk, nagyszerű teljesítményt fogunk nyújtani, és tudom, hogy ez sikerülni is fog.”

„A játékosok az elsők akik nyerni szeretnének, ez nem vitás, mindig ez a céljuk. Tudják, hogy minden mérkőzés egy teszt számunkra. Holnap egy újabb mérkőzés vár ránk, ahol megmutathatjuk, hogy változtatni szeretnénk a dolgokon. Nem kell újjal mutogatni senkire, mindannyian egy hajón vagyunk, bízom a csapatomban. Holnap pályára lépünk, és jó meccsünk lesz.”


A múltbeli eredmények

„A múlt az múlt, és a futball világa elfelejtkezik arról, amit korábban elértél. A dolgok így mennek az életben. A jelen a fontos. Idegesít amit az emberek mondanak rólam, de nem állíthatom meg őket, hogy véleményük legyen. Mindent bele kell adnom edzőként, és pozitívan kell gondolkodnom.

„18 éve vagyok a klubban, tudjuk, hogy hol vagyunk és a nyomás soha nem szűnik meg. Tisztában vagyunk a helyzetünkkel, és végig keményen fogunk dolgozni. Első célunk, hogy holnap megszerezzük a három pontot. Tudjuk, hogy ez egy fontos mérkőzés számunkra, ahol pontokat kell szereznünk – tekintettel arra, hogy hogyan indult számunkra az idei kiírás. Csak a holnapi játékra összpontosítok.”


Hibázás

„Nem beszélhetünk a tavalyi szezonról, mert ha nincs tétje a dolgoknak, az nagyon megnehezíti a helyzetet. Sok minden forog kockán most. Tudjuk, hogy a Real Madrid vagyunk, és egy percig sem engedhetjük meg magunknak, hogy hibázzunk. Néha megtörténik velünk, igyekszünk javítani ezeket.”


A jövőd

„Ez nem kérdés számomra. Örökké a Real Madridban akarok lenni. Szeretem a nehéz pillanatokat is, mert ki kell tartanod és szembe kell nézned velük. Keményen kell dolgoznod és oda kell tenni magadat. Ezt fogjuk csinálni holnap.”


[forrás: realmadrid.com]

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
real_barca_el_clasico
BAJNOKOK LIGÁJA

Leave a Reply