Vinícius nem érti, hogy miért nem játszott a Manchester City ellen

A Real Madrid péntek este vereséget szenvedett a Manchester Cityvel szemben, Vinícius Júnior pedig mindezt a kispadról figyelhette végig. A brazil tini megvolt győzödve arról, hogy pályára lép az Etihadban.


Már az csapás volt a fiatal brazil számára, hogy a kezdőcsapatba nem került be, de arra egész biztosan nem számított, hogy egyetlen percet sem kap Zidane-tól. Pedig ez történt.

A nyolcaddöntő 180 percéből Vinícius mindössze 75 percet töltött a pályán, az odavágón lecserélésekor – 15 perccel a mérkőzés vége előtt – 1-0 állt a Bernabéu eredményjelzőjén.

Ezután jött a pénteki csalódás, így a Blancók 4-2-es összesítéssel búcsúztak a sorozattól. Vinícius frusztrált, és csalódott is, hisz nagyon kevés játéklehetőséget kapott. Nem haragszik Zidane-ra, csak nem ennyi játékidőre számított a szezon vége felé.

A szünet alatt keményen dolgozot a több játékperc reményében – különösen Hazard fizikai állapota miatt -, a visszatérés óta azonban mindössze négy mérkőzésen került kezdőcsapatba a brazil gyorsvonat, mindent figyelembe véve pedig 51 találkozóból 17-en volt kezdő.

Jelen állás szerint egyre inkább úgy látszik, hogy a francia trénert nem győzte meg a fiatal játékos teljesítménye, bár ezt Zizou visszatérésekor is érezhettük. A 2018/19-es idény utolsó harmadában is sokat várt arra, hogy pályára küldje Vinit, aki éppen sérülésből lábadozott.

A Real Madridnál azonban még mindig azon a véleményen vannak, hogy Vinícius kulcsfontosságú játékosa lehet a jelenlegi tervnek. Ő maga is hasonlóan gondolkodik, és tudja azt is, hogy a játék bizonyos területein fejlődnie kell annak érdekében, hogy meggyőzzön mindenkit arról, hogy számára nem szükséges egy esetleges kölcsönszerződés.

Néhány klub azonban régóta érdeklődik iránta, a PSG példuál régóta szoros figyelemmel kíséri a brazil sorsát. A párizsiak sportigazgatója, Leonardo szívesen látná csapatánál a brazilt – akár kölcsönbe is -, mivel számára rendkívül meglepő, hogy nem kapja meg a szükséges játéklehetőséget Madridban.

A PSG mellett még másik két Premier League-csapat is érdeklődött Vini iránt, de a Blancók vezetősége határozott nemmel válaszolt a megkeresésre.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOSÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply