Pozitív COVID-19 teszt az első keretben

A többi mind negatív lett. Óriási csapás.


Zinédine Zidane csapatát újabb csapás érte az Inter elleni BL-meccs előtt, hisz a csapat egyik játékosa pozitív koronavírus-tesztet produkált. A többi teszt szerencsére negatív lett.

Az UEFA protokollja kimondja: ha ez a játékos egy megerősítő teszt alkalmával – amelynek eredményét a Blancók a mérkőzés előtt hat órával adhatnak be a szövetségnek -, nem hoz negatív eredményt, úgy nem is léphet pályára.

Az UEFA egy vagy két nappal a mérkőzés előtt elvégzett PCR-teszteket vár el minden csapattól, de a mostani pozitív teszt az eredményezi, hogy a Real Madrid újabb teszteket csináltat, hogy megtudja van-e más játékosnál is probléma. A legfrisebb hírek szerint erről nincs szó!

Ma délután újabb teszteket végeztek el (amiről még nincsenek hírek) a játékosokon, hogy megtudják van-e más fertőzött is a keretben, vagy egy újabb hibás teszt eredmény született, mint korábban Martin Ödegaard esetében. Arról természetesen nincs információ, hogy kiről is van szó.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

alaba

A Real Madrid nem adta fel Alaba megszerzését

Az AS értesülései szerint a Real Madrid csapata még mindig nem adta fel, hogy megszerezze David Alabát. A hírek szerint az első ajánlatott visszautasította a Bayern München azonban egy újabb ajánlatott tett osztrák válogatott védőért, ami már 65 millió euróról szól. Nos, ez sokakat meglep a Bayern csapatának azonban még ez is kevés, hisz 80 millió alatt nem szeretnének megválni játékosuktól.

TOVÁBB »
roma_-_madrid

Roma Elleni statisztika

Roma ellen a Bajnokok Ligájában eddig nyolc alkalommal játszottunk. Mérlegünk szinte egyforma. Négy győzelem mellett egyszer döntetlent játszottunk és háromszor vereség lett a vége. Olaszországban jobb a mérlegünk, mint saját környezetben. Négy idegenbeli meccsen háromszor nyertünk és egyszer kaptunk

TOVÁBB »