Zidane: „Hazard gólja után megváltozott a meccs”

A Real Madrid 4-1-s győzelmet szerzett a Huesca felett, Eden Hazard góllal tért vissza. Zinédine Zidane pedig így értékelte a mérkőzést.


„A legfontosabb a győzelem. Olyan volt ez számunkra, mint egy döntő. A mérkőzés előtt beszéltünk a győzelem fontosságáról, sikerült is megszereznünk a három pontot. A teljesítményünk nem volt tökéletes, de lőttünk négy gólt. Mindig beszélnek akkor amikor nem tudunk gólt lőni, vagy épp nem játszunk jól. Kicsit furcsa helyzetben vagyunk, szóval jó hangulatra van szükség a csapaton belül.”

„Az első félidőben voltak lehetőségeink. Az első gólra azért volt szükségünk, hogy megnyissuk a mérkőzést, és ezt Edentől megkaptuk – aki egy olyan játékos -, aki nagyon gyorsan képes megfordulni a labdával. Nagyon pozitív, hogy négy gólt szereztünk, és azon az egy gólon kívül nem igazán okoztak nekünk problémát. Tudjuk, hogy fejlődnünk kell a védekezésben, mindezt úgy, hogy elegendő gólt is szerezzünk. Elégedettek vagyunk, hogy négyszer találtunk a kapuba.”

Hazard

„Boldog vagyok a teljesítménye miatt. Az előző meccsen 20 percet játszott, most a kezdőcsapatban kapott helyet, és többet is játszott. Tudjuk, hogy Eden tehetséges játékos. Remek gólt lőtt, és az első félidőben nagy szükségünk volt rá, hisz a gólja után megváltozott a meccs. Elégedettek vagyunk a teljesítményével, és annak, ahogyan játszott. Rendben van, egyáltalán nem sérült. Elmondhatom, hogy ő és a csapattársai is örültek a góljának. Három pont, négy gól, és ennek örülnünk kell.”

„A Huesca igyekezett áttörni a védelmünket. Szélekre vitték a labdát, és beadásokkal próbákoztak, de szerintem elég jól megtudtuk őket fékezni. Nem pont ez volt a legjobb meccsünk, de az elmúlt két hét kemény munkája után örülnünk kell. Tudjuk, hogy képesek vagyunk jobb teljesítményre, és erre is fogunk törekedni a következő napokban.”

Valverde

„Nem lepődök meg a teljesítményén. Fede konzisztens teljesítményt nyújt a pályán, megérdemelten van ott. Nagyon sokoldalú játékos, és ezt az utóbbi időben meg is mutatta. Örülök, hogy gólt szerzett, mert nem ezt szokta csinálni. Egy játékos sokmindenben fejlődhet, és a gólszerzés is fontos.”

Cserék, az Inter elleni mérkőzés

„Cseréltünk, mert cserélnünk kellett. Nem pedig azért, mert a keddre gondoltunk. Sikerült a három pont megszerzése, ennek örülünk, és most pihennünk kell. Meglátjuk, hogy hogyan tudunk felkészülni a keddi meccsre. De most élvezni fogjuk a győzelmet, legalábbis ma biztos.”

Vinícius és Hazard együtt a pályán

„Sok mindent láthatunk a pályán, a játékosok összjátéka is beszédes. Annyiról van szó, hogy Eden és Vini is a baloldalon játszik. Meglátjuk mit tehetünk ezügyben.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK
BAJNOKOK LIGÁJA

Leave a Reply