Élő közvetítés: Real Madrid – Atalanta (HU/EN)

Ha nincs M4 Sportod, vagy esetleg külföldön élsz, akkor neked készült ez a cikkünk.


Segítség a magyar nyelvű (1*-es link) közvetítéshez:

Fontos megjegyezni, hogy a fent linkelt stream-oldal(ak) a Madridista.hu-tól független(ek), ezért rajtunk kívülálló okok miatt lehetnek/vannak problémák vele.

Ha felmegyünk az oldalra, akkor természetesen nagyon sok hirdetésbe botlunk, ezért erősen ajánlott hirdetésblokkoló (AdBlock) használata. A “Live” fülnél a következőt kell kiválasztanunk, azaz, hogy csak magyar közvetítéseket listázzon az oldal.

Ha kiválasztottuk a magyart (Hungarian), akkor pár lehetőséget fog felkínálni az oldal, a többi pedig magától értetődik: a Real Madrid – Atalanta fülre kattintva lehet válogatni a stream-linkek között, amelyek a mérkőzés előtt 5-10 perccel kerülnek ki.

A beadott hirdetéseket úgy tudjuk blokkolni/kikerülni (a fent említett AdBlock használata mellett), hogy a megnyitott oldalakat rögtön bezárjuk, ameddig az nem visz vissza a közvetítés-oldalra.


 

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

navas-vedesek

Keylor Navas nagy elismerésben részesült

Keylor Navast szavazták meg a CONCACAF-zóna (Észak- és Közép-amerikai, Karibi Labdarúgó-szövetségek Konföderációja) 2017-es év legjobb játékosának. A nagyszerű kapus 2014 után másodjára nyerte el ezt a címet, sőt 2016-ban a régió legjobb kapusának is megválasztották. Gratulálunk neki! Lássunk egy

TOVÁBB »
real-sahkhtar

Ára volt a Sahtar elleni győzelemnek

A tegnapi napon a Real Madrid a Sahtar Doneck ellen lépett pályára, ahol 4-0 sikert aratott a Királyi Gárda, azonban így is veszítettek két alapembert Sergio Ramos és Gareth Bale személyében.

TOVÁBB »