Hazardra újabb műtét vár, gyakorlatilag véget ért az idénye

A belga játékos nem tudja leküzdeni a bokaproblémáit, ezért vannak a rendszeres izomsérülései. Újra kés alá fekszik, ami azt jelenti, hogy az idény véget is ért számára.


A jelenlegi helyzet szerint úgy tűnik, hogy Eden Hazard újra kés alá fekszik, még pedig annak érdekében, hogy megoldódjanak a bokaproblémái. A belga szenved, ezért újra műtétre kerül sor, hogy az elmúlt időszak sérülései teljesen eltűnjenek. Ő maga is emellett dönt, különösen a legutóbbi sérülése miatt. Furcsa lenne, ha másképp alakulnának a dolgok.

Hazard a legutóbbi műtétje óta soha nem volt 100%-os. Folyamatosan fájt a bokája, és ez a fájdalom csak súlyosbodott az utóbbi időben.

Úgy látszik, hogy ezek a bokafájdalmak okozzák a folyamatos izomsérüléseket is, mivel ő próbál másképp futni, mozogni – de erre a teste így reagál. Az operáció tűnik az egyetlen megoldásnak – még akkor is -, ha ez egy újabb szezonjába kerül, köztük az Európa-bajnokságba is.

A műtét célja az, hogy még a 2020 márciusi beavatkozás általi problémákat megoldja. Hazard egy újabb olyan időszakban dőlt ki, amikor a legjobban számított rá mindenki, tehát abban reménykedhettünk, hogy visszanyeri végre formáját. A Real Madrid továbbra is harcban áll a bajnokságban és a BL-ben is, de az újabb sérülése egy újabb problémát okozott.

Ez a 10. sérülése, amióta a Real Madridba igazolt. Az első idényében öt, míg a mostaniban is ötnél jár. A 88 lehetséges mérkőzésből csupán 36-on lépett pályára, amely 40,91%-os értéket jelent.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

marcelo-csel

Szép volt Marcelo!

A videóban egy nem mindennapi, kiváló cselt mutatott be a Real Madrid edzésén Marcelo. A baloldali védő ügyesen kicselezte a fél csapatot, majd egy nagyot gurított a kapuba…

TOVÁBB »
vill

Villarreal elleni statisztika

Villarreal ellen eddig harmincegy bajnoki mérkőzést játszottunk le. Ezeken tizenkilenc győzelem és kilenc döntetlen születet. Három alkalommal nem tudtunk pontot szerezni. Hatvanhat gólunkra huszonnyolccal válaszoltak. Bernabeu Stadionban tizenöt alkalommal fogadtunk a Villarreal csapatát. Hazai pályán a bajnokságok történetében nem

TOVÁBB »