Hazardra újabb műtét vár, gyakorlatilag véget ért az idénye

A belga játékos nem tudja leküzdeni a bokaproblémáit, ezért vannak a rendszeres izomsérülései. Újra kés alá fekszik, ami azt jelenti, hogy az idény véget is ért számára.


A jelenlegi helyzet szerint úgy tűnik, hogy Eden Hazard újra kés alá fekszik, még pedig annak érdekében, hogy megoldódjanak a bokaproblémái. A belga szenved, ezért újra műtétre kerül sor, hogy az elmúlt időszak sérülései teljesen eltűnjenek. Ő maga is emellett dönt, különösen a legutóbbi sérülése miatt. Furcsa lenne, ha másképp alakulnának a dolgok.

Hazard a legutóbbi műtétje óta soha nem volt 100%-os. Folyamatosan fájt a bokája, és ez a fájdalom csak súlyosbodott az utóbbi időben.

Úgy látszik, hogy ezek a bokafájdalmak okozzák a folyamatos izomsérüléseket is, mivel ő próbál másképp futni, mozogni – de erre a teste így reagál. Az operáció tűnik az egyetlen megoldásnak – még akkor is -, ha ez egy újabb szezonjába kerül, köztük az Európa-bajnokságba is.

A műtét célja az, hogy még a 2020 márciusi beavatkozás általi problémákat megoldja. Hazard egy újabb olyan időszakban dőlt ki, amikor a legjobban számított rá mindenki, tehát abban reménykedhettünk, hogy visszanyeri végre formáját. A Real Madrid továbbra is harcban áll a bajnokságban és a BL-ben is, de az újabb sérülése egy újabb problémát okozott.

Ez a 10. sérülése, amióta a Real Madridba igazolt. Az első idényében öt, míg a mostaniban is ötnél jár. A 88 lehetséges mérkőzésből csupán 36-on lépett pályára, amely 40,91%-os értéket jelent.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁltalánosÁTIGAZOLÁSOKNYILATKOZATOKSzerződések
BAJNOKOK LIGÁJA

Leave a Reply