Zidane megoldja?

Zidane-nek nyolc sérültet kell pótolnia: Sergio Ramos , Raphael Varane (COVID), Lucas Vázquez , Dani Carvajal, Eden Hazard és Ferland Mendy – míg Nacho Fernandez és Casemiro eltiltott.

Mindez jelenleg, a Getafe elleni mérkőzés előtt. Tehát Zidane-nek nem lesz sok esélye a változtatásra sem a 11-ben, sem a meccs alatt, ami rossz hírnek számít Karim Benzema, Luka Modric és Toni Kroos számára. Mariano Diaz azonban ritka lehetőséget kaphat a padról, Benzema helyére.

Marcelo is esélyt kaphat a kezdőben, ahogyan az Eibar ellen is. Isco is bekerülhet a 11-be, hogy Kroosnak, Modricnak vagy Fede Valverde-nek nyújtson némi pihenést. Hátul valószínűleg Alvaro Odriozola jobbhátvédként szerepel Carvajal és Lucas hiányában. Eder Militao az egyetlen fitt középhátvéd, így Victor Chust állhat mellette a Real Madrid védekezésének középpontjában.

Benzemaval nagy a kérdőjel, a francia csatár kapott egy kemény belépőt James Milnertől a Liverpool elleni meccsen.

Két Bajnokok Ligája-meccs és a Clasico után a továbbjutás mostantól nem sokkal könnyebb, heti két mérkőzés várható, az elődöntők pedig a kanyarban vannak a Chelsea ellen .

A vasárnapi Getafe után a Los Blancosnak még két LaLiga meccse van, szerdán Cadizban és szombaton a Real Betis ellen, az április 27-i, keddi Chelsea elleni első mérkőzés előtt .

Ideális esetben a Benzemának kell egy kis idő, hogy felépüljön a nagy Bajnokok Ligája-mérkőzések előtt. De abban a formában, amiben ő van, nagyon nehéz őt kihagyni. Ha elvesszük a góljait, akkor jelenleg a Real Madrid a Sevilla után, a negyedik helyen állna.

Zidane három akadémistát hívott a keretbe ma estére, a kezdőt majd a mérkőzés előtt hirdetik. Kíváncsian várjuk, hogyan dönt majd, ki pihenhet. Mert a Getafe kemény futballt játszik, így ma is benne van, hogy további sérülések lehetnek. Persze ne fessük az ördögöt a falra. De a La Liga címvédés is fontos, a BL elődöntő is az, hiszen az a fehérek specialitása. De a keret kimerült, sérült. Ezt most Zidane-nak nagyon jól kell megoldania, hogy semmit se veszítsünk. Ad a ma estére is izgalmakat.

A mérkőzés 21 órakor kezdődik, a közvetítés a Spíler 2 csatornán szokás szerint. Magas színvonalú, pártatlan kommentátorral (ja, nem).

Hala Madrid!

Forrás: Marca English, kép: Marca

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJANYILATKOZATOK
BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply