Real Madrid: nem könnyű hetek következnek

A csapatra fontos mérkőzések várnak a következő néhány hétben:

Kedden – azaz holnap – a fehérek a Seriff ellen, jövő vasárnap a barcelonai Espanyol ellen játszanak, aztán a Nemzetek Ligája szünet után találkozik az Athletic -el a Bernabéuban, és utazik Ukrajnába a Shakhtarhoz. E négy mérkőzés után El Clásico jön októberben (24. vasárnap, 16.15) Barcelonában.

Azaz egy hónap leforgása alatt 5 mérkőzés, ebből csupán kettő itthon. A Nemzetek Ligája se jelent igazából pihenést, hiszen a keret tagjai javarészt utaznak a válogatottaikhoz.

Most, amikor a sérültek lassan mind hadba foghatóak, már Mendy is csatlakozott a pályán a gyakorlásokhoz, nagyon nem lenne jó újabb sérülésekkel nézni szembe. Nekem ez a problémám a rengeteg válogatott szünettel is.

Miközben se a Seriff, se a Shakhtar nem mazsorettek békés parádéját produkálja a pályán. De se az Español, se az Athletic, pláne a Clásico se babazsúr lesz.

Néha szeretne az ember egy hónappal később lenni már, most én is. Szeretném, ha békésen, megelégedetten várnánk a következő bajnokit, azzal a tudattal, hogy a fiúk rendben vannak, a tabellát vezetjük még mindig, megvertük a Barcelonat, és persze vezetjük a BL csoportunkat is.

Sokat kérek?

Kép: Marca

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK
BAJNOKOK LIGÁJABajnokok LigájaÉrdekességekNYILATKOZATOK

Leave a Reply