Hazard ma megy orvosi vizsgálatra

Miután a tegnapi Franciaország elleni válogatott mérkőzés első félidejében Eden Hazard a combját fogta, még folytatta a játékot.

De nem tartott sokáig a megkönnyebbülésünk, ugyanis a 75.percben cserét kért. A padon nem kapott egyből orvosi ellátást, ami talán azt jelzi, hogy nem lehet nagy a baj.

Roberto Martinez a mérkőzés után elmondta, hogy nem tudják még, mekkora a sérülés mértéke, a következő 24 órában dől el, hogy a vasárnapi bronzmérkőzésen pályára léphet – e.

Remélhetőleg csupán egy ütést kapott a combjára, és nem izomhúzódás. Délutánra okosabbak leszünk. Különös képpen minket, madridistákat nem hoz lázba a Nemzetek Ligája harmadik helyét kiosztó találkozó, annál inkább az, hogy Hazard játékra képes lesz – e majd a kijevi Bajnokok Ligája mérkőzésen, illetve 24-én a Clasicon.

Miután kezdtünk örülni annak, hogy Eden lassan vissza talál a Chelsea – beli formájához, nagyon nem tenne boldoggá minket az, hogy ismét sérülése legyen. Újra megmutatkozik, mennyire felesleges ez a sorozat, csak arra jó, hogy a játékosok kimerültebbek, hamarabb sérülnek.

Amint lesz biztos információ, megírjuk! Jobbulást, Hazard!

Kép: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

Élő közvetítésKiemeltVÁLOGATOTT
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply