Chelsea-Real Madrid - Bajnokok Ligája

A Chelsea otthonában az elődöntőbe jutás a Real Madrid célja a Bajnokok Ligájában

Magabiztos játékkal aratott 2:0-ás hazai sikerét követően, kedvező helyzetben várhatja a Chelsea elleni BL negyeddöntő visszavágóját a Real Madrid együttese.

Az angolok csak szenvednek a Premiere League-ben, pillanatnyilag a 11. helyen állnak, közelebb a biztos kiesést jelentő pozíciókhoz, mint a nemzetközi kupaszereplést érő helyezésekhez. Jelen helyzetben csak a végső BL győzelemben reménykedhetnek, ha a következő szezonban valamilyen nemzetközi kupában szeretnének indulni. De a pillanatnyi formájukat tekintve, nem ők a találkozó esélyesei. Legutóbbi hat tétmeccsükön mindössze két pontot szereztek és nyeretlenek maradtak.

A Madridiak 2., BL főtáblát érő helyen állnak a LaLiga-ban, csak a Barcelona együttese előzi meg a csapatot. A Real Madrid a LaLiga legutóbbi fordulójában a Cádiz otthonában elért 2:0-ás győzelemmel hangolt a keddi BL mérkőzésre.

Az előjelek és a pillanatnyi forma alapján a spanyolok a találkozó esélyesei, de kérdés mennyit adnak ki magukból a két gólos előnyük tudatában.

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK
BAJNOKOK LIGÁJAÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply