Real Madrid – Atlético Madrid 3-7 | Összefoglaló + Videó

Megalázó vereséggel zárta ICC-menetelését a Real Madrid, a csapat 3-7-re bukta el a madridi derbit.


NEMZETKÖZI BAJNOKOK KUPÁJA – BARÁTSÁGOS – 2019.07.27

METLIFE (EAST RUTHERFORD, NEW JERSEY)

3 – 7


A Real Madrid utolsó mérkőzését játszotta hajnalban, eme vereséggel búcsúzott a Nemzetközi Bajnokok Kupája tornájától. A csapat kemény vereséget könyvelhetett el az ősi riválistól, már az első percben 1-0-ás volt az eredmény Diego Costa jóvoltából, melyet 7. perccel később Joao Félix módosított 2-0-ra.

A 13. percben Correa cserélte a sérült Álvaro Moratát, a friss játékos már a 19. percben gólt is szerzett. Az első félidő végül 5-0-ás eredménnyel zárult, a matracosok további két találatát szintén Diego Costa szerezte. Az egyiket büntetőből. Mindeközben nálunk Jovics a 30. percben lesérült, Benzema érkezett a helyére – Isco pedig egy perccel később besárgult.

Zidane a második játékrészt hármas-cserével kezdte, Navas, Lucas és Carvajal érkezett pályára. Érdemleges továbbra sem történt, Diego Costa a negyedik gólját szerezte meg az 51. percben – amire végül Nacho válaszolt 8 perccel később. 1-6.

Újabb vérfrissítés érkezett, pályán: Kubo, Bale, Rodrygo, De La Fuente és J. Sánchez.

A 65. percben kettős-kiállítással folytatódott a derbi, Nacho ment össze a négy gólt szerző Costával – mindketten mehettek öltözni.

A végjátékban végül Vitolo szerezte csapata utolsó gólját, amire Benzema (85. perc, büntetőből) illetve J. Sánchez (89′) válaszolt – így állt be a 3-7-es végeredmény.

A SZURKOLÓTÁBORRAL EZÚTTAL SEM VOLT PROBLÉMA
A SZURKOLÓTÁBORRAL EZÚTTAL SEM VOLT PROBLÉMA

https://www.youtube.com/watch?v=2sZJmvu8X9Q&t=3s

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
real-madrid-vs-atletico-madrid
NYILATKOZATOK

Leave a Reply