Zidane: „Meggyőződésem, hogy jó szezonunk lesz”

Zizou nyilatkozata a kemény vereséget követően.


Motiváltak és éhesek vagyunk a folytatáshoz.” – tette hozzá a francia mester.

„Mi történt? Nagyon rosszul kezdtük a játékot. Egy ilyen szintű mérkőzésen nagyon rossz kezdet volt. Nyolc percen belül már 2-0 volt az állás, és egyáltalán nem mutattunk semmit a változás érdekében. Nagyon kemény első félidő volt, soha nem kerültünk még ilyen helyzetbe. Hiányzott a szükséges intenzitás ami ezen a szinten kötelező.”

„Tudjuk, hogy hét gólt szereztek ellenünk és ezt nem engedhetjük meg. A játékosok tisztában vannak ezzel és csalódottak. Ennél több nem is kell. Ez egy szezon előtti mérkőzés. Minden tekintetben jobbak voltak. Ennyi.”

„Motiváltak vagyunk, nincs kétségem efelől. Meggyőződésem, hogy jó szezonunk lesz. Nem vagyunk boldogok, de tudom, hogy erős és versenyképes csapatom van amely a legmagasabb szinten fog játszani. Egy kicsit pihennünk kell, és gondolni augusztus 17-re.”

„Ez a vereség nem fogja megváltoztatni azt amit a szezonban kívánunk elérni. Motiváltak és éhesek vagyunk a folytatásra. Barátságos meccs volt, de az Atlético számára nem. Biztos vagyok benne, hogy a csapat ebben az évben nagy sikereket fog elérni és ezt hamarosan látjuk.”

„A játékosok nem adnak alább, csak az új szezonra készülünk. Nyugodtnak kell maradnunk. Készen kell állnunk amikor jön a LaLiga.”

„A stadion nagyon jó volt. A világ minden tájáról érkeztek szurkolók és azt szerették volna látni, hogy a csapat nyer – de ez nem így volt ma. A LaLigára koncentrálunk.”

„Mindenekelőtt rosszul kezdtük a meccset. Voltak kihagyások és ez történt. 2-0 után már nehezebb volt, ha egy ilyen helyzetben nincs meg a kellő intenzitás akkor problémáid lehetnek.”

„Nem csak ő játszott gyengén, hanem mindenki. Nem lehet egy vagy két játékosra fogni. Együtt vagyunk. A mai napon tévedtünk és ezt gyorsan el kell felejtenünk.”

„Nem érdekel, de fájt. Nem azért játszol, hogy veszíts. Nem nézhetünk vissza, rossz meccs volt ma. De most arra kell összpontosítanunk, hogy mit csináltunk rosszul és megoldani, hogy ez ne történjen meg a következő mérkőzésen.”

https://realmadridista.hu/baratsagos-merkozesek/2019/07/27/real-madrid-atletico-madrid-3-7-osszefoglalo-video/


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

Barátságos mérkőzések
ÁTIGAZOLÁSOK
15930434350770

Leave a Reply