HIVATALOS: Casillas más pozícióban folytatja a Portónál

Májusi szívinfarktusa után felépült és az edzéseket is megkezdte, viszont szenvedélye mellett inkább az egészséget választja a Real Madrid legendája.


Hivatalossá vált, hogy Iker Casillas más pozícióban folytatja pályafutását az FC Portónál. A portugál csapat hivatalos weboldalán jelentette be, hogy a Real Madridban 25 évet töltő kapus többé nem áll be a kapuba, mostantól sportvezetőként végzi dolgát.

“Teljesen mást fogok csinálni, mint amit általában szoktam, hiszen nem a pályán leszek: megpróbálom majd megteremteni a hatékony kapcsolatot a csapat és a klub között. Beszéltem az edzővel akkor, amikor az eset történt, és azt mondta, hogy szeretné, ha közel maradnék a játékosokhoz, főleg a legfiatalabbakhoz, mivel sok változásra lehet számítani. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy segítsem a társaimat.”

nyilatkozta San Iker a Porto hivatalos TV-csatornájának.

A 38 esztendős legenda 2015 nyarán távozott 25 év után a Real Madridtól a portugál csapathoz, azóta – minden sorozatot figyelembe véve – 156 mérkőzésen lépett pályára melyek során 116 gólt kapott, 74 összecsapáson viszont kapott gól nélkül távozott a pályáról. Egyszer nyerte meg a portugál bajnokságot (2017/18), kétszer a portugál szuperkupát (2018,2019).


forrás: FC Porto

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
Általános

Leave a Reply