A csapatvacsora vicces ajándékai

Golfütő, súlyzó, szótár, járókeret.. És még sorolhatnánk. A csapat tegnap közös vacsorán vett részt, és természetesen az ajándékok sem maradhattak el, éppen ennek volt köszönhető a jókedv.


Nemrég sokan beszéltek arról a dologról, hogy a csapatszellem hiányzik a Real Madridból. Különös tekintettel Gareth Bale-re célozva, aki még híresebbé vált a zászlós akciója után. Éppen ezért volt ő az egyik főszereplő tegnap, hisz az elmúlt években meg sem jelent ezeken az eseményeken.

Bale valójában az egyik legjobb ajándékot kapta Marcelotól, ami az este legnagyobb nevetését váltotta ki: egy golfütőt. Hangos nevetés tört ki, célt ért az ironikus ajándék. Bale természetesen nem vette rossz néven, ellenkezőleg: önmagában már az volt csoda, hogy megjelent az eseményen, hisz az elmúlt években sorozatosan kihagyta.

A többi ajándék is ekkora nevetést váltott ki, főszerepben Lucas Vázquez: a társak egy súlyzót ajándékoztak a spanyol szélsőnek, utalva a jelenlegi sérülésére. Tudni illik Lucas saját magának okozott sérülést, egy súlyzót ejtett a lábára, ami ez miatt tört el.

Marco Asensio a súlyos sérülése ellenére megjelent az eseményen, és egy járókeretet kapott – utalva ezzel a sérülésére, hogy minél előbb felépüljön.

Luka Jovic nyári érkezése miatt egy spanyol szótárat kapott, hogy jobban sikerüljön a beilleszkedése, hisz eddig ez nem ment olyan jól. Brahim Díaz gyerekjátékokkal gazdagodott, utalva ezzel arra, hogy ő a csapat legfiatalabb tagja.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

SÉRÜLÉSEK
Orvosi jelentés: Marcelo
SÉRÜLÉSEK
Bale is sérült

Leave a Reply