Varane hosszabbítana a Real Madriddal

A Marca információi szerint Raphael Varane kész új szerződést aláírni a Real Madriddal. A francia játékos szerződése jövő nyáron járna le. Egyelőre még nem sikerült megegyezni a feleknek a közös folytatást illetően, annak ellenére sem, hogy Varane korábban már célzott rá, hogy nem szeretné elhagyni a csapatot. A Marca szerint a tárgyalások most felgyorsulhatnak a játékos és a klub között. Ahogyan a lap fogalmaz, “előrehaladott egyeztetések folynak a felek között”, amelynek eredményeképpen Varane tovább folytathatja 10 éve megkezdett madridi karrierjét.

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

1

Távozóban a Real Madrid Castilla csillaga

Tizenhárom évvel az után, hogy megérkezett a Real Madrid akadémiájába, a „La Fabrica”-ba, távozhat a  22 éves Alfonso Herrero is. A toledói születésű kapus szerződése június 30-án jár le, több klub is érdeklődik utána.

TOVÁBB »
zinedine-zidane_remeli_neymar_felepuleset

Zidane reméli, hogy Neymar rendbejön a BL-visszavágóig

Neymar bokája a PSG vasárnapi, Olympique Marseille elleni bajnokiján fordult alá. Az eset után a játékost le kellett cserélni. Neymar hétfőn az Instagram-oldalára feltöltött egy fotót, melyen a bekötött jobb bokája egy műanyag sínben látható. Unai Emery, a párizsiak

TOVÁBB »