Kedves Elnök Úr! – egy éve hunyt el Lorenzo Sanz

Egy éve, hogy a koronavírus járvány elvette Lorenzo Sanz életét, hogy őt a Real Madrid családjától. Tegnap a klub megemlékezett a volt elnökről. Jelenlegi elnökünk, és volt játékosok isnagy szeretettel meséltek róla.

„Emlékszem Lorenzo Sanz örömére, amikor Amszterdamban megnyertük a hetedik Bajnokok Ligája serleget. Nagyszerű Madridistaként, mint elnök, hihetetlen öröm és elégedettség volt az arcán. Mindannyian megőrültünk, ránk is átragadt az eufória. Ez volt élete legszebb napja a sportágban. „- emlékszik vissza Fernándo Hierro arra az estére.

„Ő hozta el nekünk, Madridistának a várva várt európai győzelmet. Mindig úgy fogunk emlékezni rá, mint aki örömet szerzett nekünk, 32 évvel később is. Elnöki öt éve alatt ismét élre kerültünk az európai versenyben” – mondta Florentino Pérez.

Lorenzo Sanz elbúcsúztatása mindeddig nem történhetett meg úgy, ahogyan azt a klub vezetősége szeretné a járvány miatt. De amennyire a jelenlegi helyzet engedi, emlékét szeretettel őrizzük. Nyugodjon békében, Elnök Úr!

A kiemelt képen 1998 május 20. Sanz a hetedik BL serleggel. Kép:The Guradian, forrás: Marca

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK
ÁTIGAZOLÁSOKNYILATKOZATOK

Leave a Reply