Karim Benzema: Osteopathia, otthoni edzőterem, pihenés és egy új szerep Cristiano Ronaldo után.

Karim Benzema minden évben felülmúlja önmagát, és a sikerességének egy darab titka sincs, de számos tényező hozzájárul, hogy ő legyen a Európa legjobb csatára.

A Franciánál, ez nem forradalom volt, hanem szimpla evolúció. Elhatározta, hogy számos olyan szokást alakít ki, ami hatékonnyá teszi, annak érdekében, hogy szezononként hatékony legyen. Az előnyeit most, sokkal jobban látjuk, hisz ő a húzóembere a csapatnak, amióta Cristiano Ronaldo eligazolt.

Egyéni munka otthon

Karim Benzema öt évvel, ezelőtt egy saját edzőtermet építettet a házába, hogy több izmod szedjen fel, és ennek nem csak ez volt az egyetlen oka, köztük még azért is, hogy szezononként kevesebb sérülés kísérje a karrierjét.

Táplálkozási tanácsadók.

A csatár, a csapat orvosainak illetve, saját szakemberei étrendjét követi. Benzema igazából csendes életet él, ritkán megy ki, és idejét többségben a gyerekeivel tölti.

Kevesebb játék és kevesebb kiégés

Számüztetése a francia válogatottból, kezdetben rontotta a magabiztosságát, de viszont több pihenőideje van, így sokkal kipihentebb a Real Madrid számára.

Új szerep a Real Madridban

Amióta, Cristiano eligazolt a Real Madridból, Benzema ugyanazt a feladatot látja el, mint anno a portugál fenevad is. A játék rá van tervezve, és ő a befejező csatár.

ZIdane magabiztossága

Benzema úgy érzi, hogy 2-3 év benne van még a legfelső szinten, hiszen a Francia idén már 33 éves. A játékos úgy gondolja, hogy az érettség az ami, segített neki , na meg persze Zinedine Zidane bizalma.

Talán ezek is érdekelhetnek:

SÉRÜLÉSEK
BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply