Reguilón és Hakimi visszatérése megváltoztatja Marcelo jövőjét

Ha még nem lenne elég baja a brazilnak, hamarosan újabb két rivális érkezik a posztjára. Zidane kezében a döntés.


Ferland Mendy átvette a Real Madrid balhátvéd posztját.

Marcelo a 2019/20-as idényben a lehetséges 39 mérkőzésből 19-en lépett pályára. Immáron tizenhárom esztendeje játszik a Real Madridban, de a sérülések megakadályozták, hogy újból bombaformába kerüljön.

Ráadásul Sergio Reguilón (Sevilla) és Achraf Hakimi (Dortmund) is kiválóan teljesít kölcsönszerződésük alatt, mindketten kulcsfontosságú játékosokká váltak, ezért visszatérésükkor nehéz helyzetbe hozzák Zidanet, akinek döntenie kell Marcelo jövőjéről.

A brazil szerződése 2022-ben jár le, de Mendy vitathatatlan kezdőként vette át a helyét. A francia jobban teljesít, és nagyobb védelmet nyújt, mint brazil kollégája.

Aztán ott van Reguilón, egy másik természetes balhátvéd, aki fantasztikus idényt fut a Sevillában. Sok madridista csodálatát nyerte el, miközben játékával döntő szerepet játszott az andalúz klub sikerében, akik igen előkelő helyet foglalnak el a bajnokságban.

A marokkói jobbhátvéd, Achraf hét gólnál, és tíz gólpassznál jár a Dortmundban. A 21 éves játékos legnagyobb előnye, hogy mindkét oldalon képes játszani.

Ez a két játékos jelenti a legnagyobb veszélyt Marcelo jövőjét illetően, az pedig egyértelmű, hogy egyszerre nem foglalhatnak helyet a csapatban.

Zizou kezében a döntés.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
BAJNOKOK LIGÁJABAJNOKSÁGKIEMELT

Leave a Reply