Varane valóban távozik?

A francia védő elvileg már a csapattársakkal is közölte a hírt. Részletek.

Napokkal ezelőtt robbant a bomba miszerint a Real Madrid 25 esztendős francia hátvédje, Raphael Varane a távozás mellett döntött. A L’Equipe beszámolója szerint valósággal bíró hírt olvasunk, a mai napon pedig a MARCA is megerősítette.

A spanyol nemes híroldal tényként közli: Varane elvileg már csapattársait is értesítette a döntéséről. A 25 éves Varane egész pontosan 8 esztendeje érkezett madridba és ezen évek alatt mindent megnyert a királyi gárdával, pontosabban 16 trófeát de a hírek szerint új kihívásokra vágyik. Ha marad: egész biztosan a csapat kulcsembere lesz továbbra is, illetve a védő szekció vezére.

Persze nyugodtan gondolhatunk másra is – ugyanis az is egy opció, hogy csupán fizetésemelést szeretne a francia. Mai napig tudjuk, hogy a fizetése körülbelül töredéke annak mint amit Modric, Bale vagy épp Sergio Ramos keres. Tehát ezt se zárjuk ki, hogy Varane tisztában van a szerepével, hogy milyen kulcsfontosságú ember is valójában ő a csapatban, ennek következtében az ügynöke pedig ezeket a híreket minden bizonnyal nyomásgyakorlásra használja.

Mit gondoltok? Valóban ez áll a háttérben, vagy tényleg új kihívásokat szeretne a VB-győztes játékos?


forrás: A L’Equipe, Madridom, MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

Galéria
ÁLTALÁNOS
kylian_mbappe_nyaron_erkezhet

Leave a Reply