Takefusa Kubo az első csapattal fogja megkezdeni a felkészülést

A japán fiatallal a Castillában számolnak jövőre, azonban mégis az első kerettel utazhat el Kanadába, majd kezdheti meg a felkészülést a 2019/20-as idényre.


Takefusa Kubo tegnap elbúcsúzott a Tokyo FC-től, jövőre pedig a Castillát fogja erősíteni. Hamarosan újabb nagy feladat vár rá, hisz hírek szerint ő is elutazik a Real Madrid első csapatával Kanadába, velük fog edzeni.

A fiatal játékost június 14-én jelentették be, a búcsúja viszont mineddig váratott magára a Copa América miatt. Kubo elég sok játékpercet kapott a sorozaton, Chile ellen debütált de szerepelt az Uruguay illetve Ecuador elleni összecsapáson is.

Japán június 25-én búcsúzott a tornától, így számára is véget ért a torna. Bemutatására nem kell sokat várni, a következő napokban már sor is kerülhet rá.

Madridban mindenki izgatott a japán tini iránt, hisz rendkívüli tehetsége mellett óriási marketinglehetőség is rejlik benne. Jövőre tehát a Castillában lesz főszereplő, Raúl González vezetésével. Viszont arra biztosan számíthatunk, hogy Zidane is rajta fogja tartani a szemét.


forrás: MARCA / fotó: Business Insider

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
theo_hernandez_atigazolas
ÁLTALÁNOS
dani_ceballos_atigazolas

Leave a Reply