Itt az idő, Vinícius!

Asensio sérülése mindent megváltoztatott Madridban.


Vinícius márciusi visszatérése óta most jogosan reménykedhet abban, hogy Zidane a kezdőcsapatban számol vele – Marco Asensio súlyos, hirtelen sérülése miatt. A brazil fenegyerek már bizonyította, hogy megállja a helyét – a tavalyi idényben ő volt az egyetlen pozitívum Benzema mellett.

Zinédine Zidane közel sincs olyan helyzetben Viníciusszal, mint Santiago Solari volt. A felkészülési mérkőzéseken nem sok szóhoz jutott a brazil, a Bayern München ellen 25. – míg az Arsenal ellen 45. perc játéklehetőségez jutott. Persze jóval több lehetőséget kapott volna, de Nacho korai kiállítása mindent megváltoztatott a francia mester fejében és be kellett áldoznia Jovicsot, hogy egy védőt küldjön a védelem tengelyébe Varane személyében.

Egyik mérkőzésen sem volt olyan bátor, mint a tavalyi idényben – tehát ez kis aggodalmat gerjeszthet a Bernabéu közönségében. Hazard érkezésével jogosan képzelhette azt, hogy csak a cserepadon kap lehetőséget, hisz a belga egész biztosan érinthetetlen a baloldalról – de most az ő ideje jött el.

Emellett maga Zizou azt is elmondta, hogy mindkét oldalon számít a brazillal. Tehát aggodalomra nincs okunk.

Zidane olyan két csapatot akar építeni ami a 2016/17-es szezonban volt, és ezzel maga Vinícius is tisztában van. Számolnak vele.

Egyetlen gyengesége van; a helyzetkihasználás. Ezzel ő maga is tisztában van, és ezen fog fejleszteni, hogy a kezdőcsapatba kerüljön.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

SÉRÜLÉSEK
Galéria

Leave a Reply