Casemiro sokkal fontosabb, mint valaha

Nincs cseréje, rendkívül fontos tagja a csapatnak.


Casemiro rendkívüli előrelépést tett a Real Madridban, miután 2015-ben visszatért kölcsönszerződéséből a Porto csapatától. Alapemberré nőtte ki magát, fontossága évről-évre nőtt.

Zidane első edzői-futásában vitathatatlanul a padon több időt töltött, viszont mára talán az egyetlen játékos aki teljesen pótolhatatlan. Zidanenak nem áll rendelkezésére még egy Casemiro a csapatban, éppen ezért a válogatott miatti távollét miatt problémák merülhetnek fel.

Félelem a sérüléstől

A francia tréner nem akarja elképzelni ezt a forgatókönyvet, főleg hosszútávon. A Real Madrid középpályája egy oszlopos tag nélkül maradna, Zidane rendszerében pedig nincs sok alternatíva, sőt.

PARTIDO DE LALIGA SANTANDER ENTRE EL CELTA DE VIGO Y EL REAL MADRID

Casemiro nem csak képességei miatt fontos, játékával sokat hozzátesz a csapat sikeréhez. Paul Pogba érkezése alternatíva lett volna, de ismerjük a történetet, hogy nem sikerült szerződtetni a világbajnok franciát. Pogba kíválóan teljesítette volna a brazil, vagy épp Modric és Kroos munkáját is.

Kulcs Neymarhoz

Ő a klub egyik legértékesebb játékosa, és kulcs lett volna Neymar leigazolásához is. A PSG már régóta figyelemmel követi a brazilt, éppen ezért szerették volna bevonni a Neymar-üzletbe is de Zidane sosem gondolkodott az eladásán.

Zidane aggódhat, hisz Casemiro a brazil válogatottal szerdán kora reggel játssza soron lévő mérkőzését Peruval, ennek következtében pedig valószínűleg csütörtökön nem tér vissza Madridba és nem áll a francia tréner rendelkezésére a szombati játéknapra.

Szeptember 18-án viszont készen áll a játékra, amikor Párizsba utaznak a PSG elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

NYILATKOZATOK
Általános

Leave a Reply