Real Madrid – Osasuna: Veretlenek egymás ellen

Hamarosan kezdünk, foglaljuk össze a két csapat mérlegét.


A Real Madrid a harmadik győzelméért megy harca ma este. Zidane játékosai ma este arra törekszenek, hogy a Sevilla elleni teljesítmény után az Osasunát is „két vállra fektessék”, és megszerezzék harmadik győzelmüket a bajnokságban.

Jelen találkozón a bajnokság három veretlen csapatából kettő találkozik egymással. Győzelem esetén a Real Madrid magas ponttal, illetve a tabella élére ugorva várhatja az Atlético Madrid elleni derbit.

A királyi gárda jelenleg két győzelemmel és három döntetlennel áll a tabella harmadik helyén. Az elmúlt két mérkőzésen mindössze egygólos győzelmet arattak, ezeken a találkozókon is Karim Benzema volt a főszereplő. A francia támadó remekül kezdte az idei idényt, öt mérkőzésen öt gólt szerzett már.

Az összecsapás előtt mindössze két edzést tartott Zidane. Az utolsó tréningen mindenki részt vett, leszámítva Marco Asensiót, Ferland Mendyt és Marcelót. A francia tréner elmondása szerint ha ma este leakarják győzni az Osasunát, ugyanazzal az intenzitással kell pályára lépniük és jól kell teljesíteniük, mint azt tették a Sevilla ellen.

Az ellenfél

Az Osasuna legutóbb három évvel ezelőtt járt a Santiago Bernabéuban, a kis csapat akkor 5-2-es vereséget szenvedett a 2016/17-es kiírás 3. fordulójában. Jagoba Arrasate játékosai legutóbb 0-0-s döntetlent játszottak a Betis ellen, így összesen négy döntetlennel (Valladolid, Barcelona, Éibar) és egy győzelemmel (Leganés) foglalják el a tabella 10. helyét.

21:00 órától (Spíler2 TV) két veretlen csapat találkozik a Santiago Bernabéuban!


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁltalánosBAJNOKSÁG
Élő közvetítésVillámhírek

Leave a Reply