Jamesnak egyre nehezebb

A Real Madrid ugyan megszerezte kötelező győzelmét kedd este, azonban James Rodríguez csak Zidane második cseréjeként lépett pályára.


A kolumbiai játékos előtt jelenleg jó néhányan állnak, akik Zidane számára érinthetetlenek, ezek a nevek pedig: Casemiro, Modric, Kroos, Valverde és Isco.


Casemiro esetében nem is kell okokról beszélni, hisz tényleg érinthetetlen illetve kulcsfontosságú szerepe van a csapatban. Úgy a védekezésben, mint a támadásokban.

Modric ugyan jelenleg sérült, viszont ő is Zidane első számú játékosa – ami a középpályát illeti. „Mesterlövész”-ként hivatkoznak rá, de az ő szerepét James teljes mértékben helyettesítené. Az ő játéka is létfontosságú, bár itt a vélemények megosztoznak. De Zidaneé nem.

Kroos eléggé gyengén kezdte a szezont, aztán ő is beleesett egy rövid sérülésbe. Visszatérése óta jól teljesít, ráadásul az ő találatával szerzett győzelmet a csapat. A kiegészítés kedvéért: a 2016-2018-as sikerekben is kulcsontosságú volt.

Valverde ragyog. A 21 esztendős uruguayi középpályás teljesítményét immáron Zizou is elismerte, és azóta sorra kapja a lehetőséget, kezdőként. Arról nem beszélve, hogy a Galatasaray elleni mérkőzésen sokan a meccs emberének voksolták. Nincs még garantált helye, de nagyban épít rá Zidane.

Isco eltűnt. A spanyol játékos szinte nem is játszott idén, persze sérülése is befolyásolta. A négy lehetőségből kétszer volt kezdő, illetve kétszer állt be csereként. Öt mérkőzést hagyott ki (sérülés), a Bajnokok Ligájában pedig még nem kapott lehetőséget. Reméljük visszanyerni azt a formáját, amit még Santiago Solari irányítása előtt nyújtott.

James 15 percet kapott a francia mestertől, Valverdét váltotta a 79. percben. Még mindig nem világos, hogy miként tekint rá Zidane, de egyre inkább úgy tűnik, hogy csak akkor kap maximális lehetőséget, amikor a többiek sérüléssel bajlódnak.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
galatasaray-vs-real-madrid
ÁltalánosBAJNOKSÁG

Leave a Reply