Zidane Jovictól vagy Marianótól várja a gólokat

Mindkét csatár alig játszott, azonban a francia szakember kénytelen alternatívákat keresni.


A Real Madrid továbbra is támadási problémákkal küzd, hiába Isco gólja a Manchester City ellen, a csapat támadójátéka rendkívül gyenge. Ennek eredményeként Zinédine Zidane kénytelen alternatívák felé fordulni, ezeket az alternatívákat pedig úgy hívják, hogy Luka Jovic és Mariano Díaz.

A vasárnapi Clásico döntő jelentőségű lehet a bajnoki cím sorsában, de Eden Hazard hiányában is mennie kell tovább az életnek. Sem Mariano, sem Jovic nem szerepelt Zidane kezei alatt ebben az idényben, mivel a francia tréner még mindig nem bízik meg egyik játékosban sem olyannyira, hogy rájuk bízza a csapatot.

Az igazság az, hogy Zizou megpróbálkozott mindennel: Rodrygo, Vinícius, Bale, Lucas és ott van Isco is, de egyikük sem bizonyult tökéletes társnak Benzema mellé.

Jovic 24 mérkőzésen játszott ebben az idényben, azonban összesen 770 percről beszélünk, ami alig több, mint nyolc teljes mérkőzés. Mariano helyzete még rosszabb: a Lyon korábbi támadója mindössze 40 percet játszott, még a két Szuperkupa-meccsen.

Zidane egyik játékosról sem gondolja azt, hogy megoldják a csapat gól problémáit, azonban Rodrygo felfüggesztése miatt kénytelen beérni a két csatárral.

Jovicért 60 millió eurót fizettek a Blancók, de sok góllal nem büszkélkedhet a szerb – akiről Zidane korábban azt („Ő a jövő..”) nyilatkozta, hogy hosszú terv van vele kapcsolatban.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

Általános

Leave a Reply