Bale pont azt tette hozzá, amire Zidane számított – semmit

A MARCA elemezte a játékos szezonját.


Zinédine Zidane nem szerette volna Gareth Bale-t a Real Madrid új projektjéhez, de a francia szakembernek nem volt más választása, mivel a walesi játékos átigazolási ügye megszakadt a kínai Csiangszu Szuninggal.

Zidane júliusban kijelentette, hogy nem akarja a játékost, de Bale továbbra is a klubban maradt, ezért a francia segítő kezet nyújtott neki, majd az előszezon során is számított rá.

A Villarreal ellen ugyan szerzett gólt a bajnokság harmadik fordulójában, azonban azóta egyetlen találatot sem tud felmutatni.

A Real Madrid legjobban kereső játékosa szeptember elseje óta nem szerzett gólt a bajnokságban, és a második egymást követő szezonjában nem teljesítette az elvárt teljesítményt.

Ebben az idényben is volt dráma körülötte: sérülések (amiről senki nem tud semmit), a „Wales, Golf, Madrid” zászló, és a Spanyol-szuperkupai nem szereplése.

Bale nem vette rossz néven amikor számtalan kritika érte, és azt sem látni, hogy szolidaritást mutatna a csapattársaival szemben: rendszeresen idő előtt elhagyja a stadiont, amikor nem kerül meccskeretbe.

Zidane bárkire számíthat, kivéve Bale-re, aki pontosan azt hozta, amire mindenki számított: semmit.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁTIGAZOLÁSOKNYILATKOZATOK

Leave a Reply