Asensio olyan, mint egy új igazolás

A legnagyobb visszatérőt az ő személyében köszönthetjük.


2019. júlis 24-e az a dátum, amely egy egész szezonra megpecsételte Marco Asensio sorsát. Aztán jött a koronavírus, amely végülis jót tett Asensiónak, hisz teljes mértékben a felépülésére koncentrálhatott. Még így is tizenegy forduló van hátra a bajnokságból, ami június 8-án veszi kezdetét.

Asensio térde az összes eddigi tesztre pozitívan reagált. A 24 esztendős játékos magabiztos a visszatérését illetően, és készen áll arra, hogy megmutassa azt a potenciált, amiről az egész futballvilág beszélt 2016-ban, amikor berobbant a köztudatba.

Florentino Pérez nemrég meglátogatta a csapat edzését, és három személlyel töltött el sok időt: Zidane, Sergio Ramos és Marco Asensio. Mind az elnök, mind a klubban dolgozó felelős személyek teljesen Asensio mellett állnak, és támogatják őt. Így történt ez Cristiano Ronaldo távozása után is.

Zidane az elmúlt években nagy hitet vetett Asensióba, a mallorcai játékos pedig most ezt szeretné meghálálni. A szezon folytatásánál Asensio második számú csatárként léphet pályára, amennyiben sem Jovic, sem Mariano nem lesz bevethető. Ugyanakor előny számára az is, hogy sokoldalú játékos.

Ami a spanyol válogatottat illeti: Luis Enrique is nagy rajongója, azonban először a tökéletes visszatérés a lényeg. Mindezek értelmében Asensio olyan a Real Madrid számára, mint egy új igazolás.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁG
spanyol-bajnoksag_folytatodhat
ÁLTALÁNOS
florentino_perez_jutalmat_igert_a_jatekosoknak

Leave a Reply